Stichting Humanitas DMH logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Samen werken aan een goed leven  

Jij bent welkom als onze nieuwe collega! 

Humanitas DMH  biedt zorg en dienstverlening, afgestemd op de wens van de individuele cliënt.  Bij ons werken zo'n 950 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers. Naast mensen met ervaring zijn leerlingen en stagiaires bij ons van harte welkom  om kennis te maken met de sector en het werkveld. De mensen, doelgroepen die je bij Humanitas DMH tegenkomt zijn divers, zo ook het type dienstverlening. Dat maakt werken bij Humanitas DMH bijzonder, veelzijdig en uitdagend! 

Onze aanpak
Humanitas DMH draagt bij aan een goed leven voor mensen met een beperking en aan een samenleving waarin plek is voor iedereen en ieder mens waardevol is. Dat is ons uitgangspunt. Wij bieden geen standaardoplossingen maar een aanbod op maat voor een goed leven. De manier waarop wij dit willen realiseren en de dienstverlening willen vormgeven, is gebaseerd op de Humanitas kernwaarden en die zijn:.

  • Regie op eigen leven
  • Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor anderen
  • Gelijkwaardigheid en verbondenheid met anderen in de samenleving 

Ons aanbod
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken mensen die bewust kiezen voor een rol in de samenleving, die zich kunnen vinden in onze kernwaarden. Collega's die inspiratie halen uit hun werk, hun eigen regie nemen en de ruimte pakken om zich te ontwikkelen.  En wij proberen zoveel mogelijk voor iedereen een volwaardige plek binnen onze organisatie te bieden. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling vinden we dan ook vanzelfsprekend. In onze organisatie besteden we dan ook  veel aandacht  aan leer- & ontwikkelactiviteiten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Humanitas DMH

Homerun West Brabant

Homerun Den Bosch

Homerunhuis Den Bosch

Homerun West Brabant Roosendaal

Homerun Rivierenland

Homerun Rivierenland/Tiel

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Humanitas DMH kent een grote diversiteit aan dienstverlening, locaties en doelgroepen. Dat maakt het werken bij Humanitas DMH interessant. Op onze site vind je meer informatie.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Regie op eigen leren. Dat kenmerkt de leerstijl bij Humanitas DMH. We hebben interne opleidingen gericht op vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Daarnaast zijn er ook diverse (groeps)trainingen en bieden we trainingen op maat. Waar nodig huren we externe specialisten in. Dat er ruimte is voor je eigen ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Niet elke cliënt heeft een netwerk om zich heen. Vaak hebben cliënten moeite met sociale contacten en het invullen van hun vrije tijd. Jij kunt hen daarbij helpen door bijvoorbeeld je hobby te delen met een cliënt. Denk hierbij aan een bezoek aan de sportschool, samen naar dansles of zwemles, winkelen, een kerkdienst bezoeken, naar de schouwburg, paardrijden, koken, voorlezen, samen de hond uitlaten enzovoorts. 

Als je maatschappelijk betrokken wilt zijn en daarvoor tijd kunt vrijmaken, dan is vrijwilliger bij Humanitas DMH vast iets voor jou. Elke regio werkt met een vrijwilligerscoördinator met wie je in eerste instantie in gesprek gaat. Samen bekijk je welke werkzaamheden er zijn en wat bij je past. Tijdens je vrijwilligerswerk kun je daar ook terecht voor vragen.

Contactpersoon

Vacatures Stichting Humanitas DMH ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 8 actuele vacatures van Stichting Humanitas DMH en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Humanitas DMH? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Humanitas DMH geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Humanitas DMH ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Humanitas DMH geen vrijwilliger vacatures open staan.