Stichting Kassidy

Wij als Stichting Kassidy zijn een kleinschalige organisatie die de mogelijkheid aanbiedt om begeleid te kunnen wonen.
Wij bieden op onze locaties in Roosendaal 24/7 beschermd wonen aan in een prettige huiselijke sfeer. Daarnaast bieden wij ook op één van onze locaties begeleid zelfstandig wonen aan. Hier kun je alleen voor in aanmerking komen na een doorstroming vanuit de 24/7 locatie. De zorg wordt mogelijk gemaakt door ons vaste team van enthousiaste en gedreven medewerkers.

Op onze locaties hebben wij de mogelijkheid 22 bewoners te huisvesten met 18 jaar als minimale leeftijdsgrens. Wij hebben gekozen voor een kleinschalige setting, aangezien wij direct betrokken willen zijn met onze cliënten en zo op deze wijze de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Binnen Stichting Kassidy bieden we diverse vormen van zorg:

  • Beschermd wonen.
  • Begeleid zelfstandig wonen.
  • Begeleiding op locatie.
  • Groepsbegeleiding tijdens de dagbesteding.

Werken bij

We zijn een klein, hecht, informeel team en werken vanuit ons zorghart. We hanteren een open door policy en werken zij aan zij met elkaar. Wij verwachten van onze medewerkers een hoge maat van zelfstandigheid en het tonen van eigen initiatief.
Doordat we zo kleinschalig zijn kunnen wij veel meer aandacht aan onze bewoners schenken om op deze manier een waardevolle bijdrage te leveren hun doelen te bereiken.

 

Leren bij

Neem bij interesse in leren bij Stichting Kassidy contact op met onderstaande contactpersoon.

Contactpersoon

Loes Celie

Vrijwilligers bij

Locaties

Stichting Kassidy

Hendrik Gerard Dirckxstraat 26b
4701 AX  Roosendaal

Stichting Kassidy

Boulevard 44
4701 EW  Roosendaal
Geestelijke Gezondheidszorg
Boulevard 44
4701 EW
 Roosendaal