Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting KBWO biedt begeleid wonen voor ouderen met een diagnose dementie vanuit de locatie Brouwhuis in Helmond. De Stichting heeft de beschikking over drie huizen met daarin acht woonplekken per huis. 

De huizen zijn aan elkaar verbonden door een ruime tuin. De zorg en ondersteuning aan de bewoners is per huis georganiseerd. Per woongroep, van maximaal acht bewoners, wordt er dagelijks gewerkt vanuit een vast rooster.

Binnen KBWO staat het welzijn van de bewoners centraal. Onze medewerkers vormen samen met onze vaste groep vrijwilligers en de familieleden een gemeenschap die samen zorgen voor de bewoners. 

Ons doel is om hen een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden in de laatste fase van hun leven. 

Dementie is niet te genezen, maar in de juiste leefomgeving en met de juiste activering, én door zorgvuldig omgaan met mogelijkheden en beperkingen, zal de ziekte naar de achtergrond verschuiven en zal de bewoner meer tot zijn/haar recht komen en levensgeluk ervaren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kleinschalig karakter met korte lijnen samenwerken aan een fijne leefomgeving om de kwaliteit van leven en het levensgeluk van bewoners met dementie te vergroten.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Samenwerken in een fijne leeromgeving om de kwaliteit van leven en het levensgeluk van bewoners met dementie te vergroten.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Samen met vrijwilligers een fijne leefomgeving creëren om de kwaliteit van leven en het levensgeluk van bewoners met dementie te vergroten.

Contactpersoon

Vacatures Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Kleinschalig Begeleid Wonen voor Ouderen met Dementie geen vrijwilliger vacatures open staan.