Stichting Land van Horne

Elke dag jezelf zijn
Bij Land van Horne kan iedereen elke dag zichzelf zijn, ook als iemand door omstandigheden op de hulp van anderen is aangewezen.​ Thuis waar medewerkers van Land van Horne ondersteuning bieden. Of, als dat niet meer kan, in één van onze woonzorgcentra. Onze ruim 2.600 medewerkers en 1.000 enthousiaste vrijwilligers stellen zich elke dag de vraag ‘Hoe kan ík een bijdrage leveren aan een fijne dag voor u?’ Dat zit hem vaak in de kleine dingen, maar begint met een ander echt te zien, te begrijpen en te steunen. Met thuiszorg, revalidatie, behandeling, (woon)zorgcentra, gasterijen en handige services ondersteunen we mensen in Limburg, maar daarnaast zijn wij ook actief in het Brabantse: in de gemeenten Cranendonck en Someren.

Samenwerking
Onze cliënten rekenen niet alleen op onze dienstverlening, maar ook op hulp van anderen en daarom vinden we samenwerking heel belangrijk. We werken samen met de cliënt, met de mantelzorger, met andere zorgverleners en vooral ook als collega’s onderling. Zo zorgen we voor goede en veilige zorg waarbij iedereen zichzelf kan zijn, nu en in de toekomst. 

Werken bij

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zichzelf kunnen zijn, ook al  hebben ze hulp of ondersteuning nodig. Dat geldt ook voor onze medewerkers en voor jou! Dan ben jij op je best. Daarom kun je bij ons rekenen op een fijne werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en juiste arbeidsvoorwaarden. 

Hecht jij waarde aan een goede balans tussen werk en privé? Wij ook! Daarom bieden we een vitaliteitsprogramma aan voor medewerkers waarbij je verschillende workshops kunt volgen die gericht zijn op gezondheid, voeding en bewegen. 

Zonder gemotiveerde medewerkers is er geen goede zorg. Daarom investeren wij in groei en deskundigheid. Er liggen voor jou veel kansen, mede door de organisatiegrootte en de diverse doelgroepen. Dat doen we onder andere door gerichte scholing aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden. Land van Horne heeft daarvoor een eigen "Leerplein" die je online, ook thuis, kunt raadplegen.

Kortom, er is veel mogelijk bij Land van Horne – maak jouw wensen vooral kenbaar en bespreek ze met ons. Zo kunnen we samen zoeken naar de meest ideale baan voor jou.

Leren bij

Wil jij graag gaan werken én leren in de zorg? Ben je gemotiveerd en houd je van aanpakken? Dan is een opleiding of een stage- of opleidingsplaats bij de Stichting Land van Horne iets voor jou! Want werken in de zorg begint vaak met een goede opleiding.

Bij Stichting Land van Horne kun je diverse opleidingen volgen, zowel via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) als via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL).

Locaties

Land van Horne

Werthaboulevard 3
6001 HZ  Weert

Land van Horne - Woonzorgcentrum Eegelshoeve

Ter Hofstadlaan 201
5711 VG  Someren

Land van Horne - Zorgcentrum Mariënburght

Graafschap Hornelaan 2
6021 XL  Budel

Land van Horne - Zorgcentrum Marishof

't Hagelkruis 1a
6026 BA  Maarheeze

Thuiszorg Stichting Land van Horne

Werthaboulevard 3
6001 HZ  Weert
Webclip afbeelding

Vacatures Stichting Land van Horne

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Land van Horne maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Werthaboulevard 3
6001 HZ
 Weert