Stichting Land van Horne logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn Land van Horne, een organisatie die zich richt op zorg, wonen en welzijn. Meer dan 2.600 medewerkers staan elke dag opnieuw met aandacht en zorg voor de cliënten klaar. Naast Limburg zijn wij ook actief in het Brabantse: in de gemeenten Cranendonck en Someren.

Door het brede dienstenpakket en de spreiding van de vele locaties in de regio kunnen wij goede, veilige en passende zorg bieden aan onze cliënten. Thuis, of dicht bij huis. Deze zorg wordt gerealiseerd door een team van professionele en betrokken medewerkers, waarbij werkgeluk hoog in het vaandel staat.

Daarnaast zijn wij trots op nog eens 1.200 vrijwilligers, die zich actief inzetten voor onze cliënten. Een grote club dus, waar jij, als medewerker óók onderdeel van kunt worden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Land van Horne

Land van Horne - Zorgcentrum Mariƫnburght

Land van Horne - Zorgcentrum Marishof

Land van Horne - Woonzorgcentrum Eegelshoeve

Thuiszorg Stichting Land van Horne

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zichzelf kunnen zijn, ook al  hebben ze hulp of ondersteuning nodig. Jezelf zijn, jezelf blijven. Dat geldt ook voor onze medewerkers en voor jou! Dan ben jij op je best. Daarom kun je bij ons rekenen op een fijne werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en juiste arbeidsvoorwaarden. 

Hecht jij waarde aan een goede balans tussen werk en privé? Wij ook! Daarom zijn bij ons diverse vormen van flexibele werktijden mogelijk. Ook bieden we een vitaliteitsprogramma aan voor medewerkers waarbij je verschillende workshops kunt volgen die gericht zijn op gezondheid, voeding en bewegen. 

Zonder gemotiveerde medewerkers is er geen goede zorg. Daarom investeren wij veel in groei en deskundigheid. Er liggen voor jou veel kansen, mede door de organisatiegrootte en de diverse doelgroepen. Dat doen we onder andere door gerichte scholing aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden. Land van Horne heeft daarvoor een eigen "Leerplein" die je online, ook thuis, kunt raadplegen.

Kortom, er is veel mogelijk bij Land van Horne – maak jouw wensen vooral kenbaar en bespreek ze met ons. Zo kunnen we samen zoeken naar de meest ideale baan voor jou.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil jij graag gaan werken én leren in de zorg? Ben je gemotiveerd en houd je van aanpakken? Dan is een opleiding of een stage- of opleidingsplaats bij de Stichting Land van Horne iets voor jou! Want werken in de zorg begint vaak met een goede opleiding.

Bij Stichting Land van Horne kun je diverse opleidingen volgen, zowel via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) als via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL).

Vacatures Stichting Land van Horne ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 18 actuele vacatures van Stichting Land van Horne en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Land van Horne? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Land van Horne geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Land van Horne ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 6 actuele vrijwilligerswerk vacatures van Stichting Land van Horne.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Land van Horne geen vrijwilliger vacatures open staan.