Stichting Loods logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Loods biedt een laagdrempelige veilige plek voor mensen in kwetsbare situaties waar ze tot rust kunnen komen, waar ze anderen kunnen ontmoeten en wij hen ontmoeten zoals ze zijn. We begeleiden en stimuleren hen tot maatschappelijk zinvolle activiteiten (kringloopwinkel, fietswerkplaats, groen- en veegproject, stadswandeling, straatkrant, koken) om zelfrespect en waardering, kansen en perspectief te ervaren.

Loods biedt via de presentiebenadering de mogelijkheid tot verbinding: met henzelf, met anderen, met de omgeving en met de toekomst. Dat is méér dan enkel opvang, activering en participatie. Het is ook de acceptatie van gebrokenheid, van terugval, van op jezelf aangewezen zijn, van eenzaamheid. Loods biedt mensen een dag-invulling,een plek om vanuit moeilijk vaarwater een verbinding aan te gaan en deel uit te maken van de samenleving.

  • Op jaarbasis zo’n 100 tot 120 deelnemers.
  • Bij Loods werken 10 medewerkers en 10 vrijwilligers.
  • Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Loods

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Loods is geen dag hetzelfde. Dat komt door de gemêleerde doelgroep en hun situatie én de grote diversiteit aan werkzaamheden. We geven aandacht, bieden een luisterend oor, mensen mogen bij Loods zijn wie ze zijn.

Een afwisselende en boeiende werkkring, leuke collega’s en vrijwilligers en een uitdagende opdracht om de organisatie verder te helpen in het naleven van onze missie.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers zijn weer welkom om onze medewerkers te helpen in de begeleiding van deelnemers. We hebben werk voor vrijwilligers in bijvoorbeeld de ontmoetingsruimte, de fietswerkplaats of de kringloopwinkel, op de vrachtwagen (als chauffeur), als klussenman etc. Maak een afspraak voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon

Vacatures Stichting Loods ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Loods? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Loods geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Loods ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Loods geen vrijwilliger vacatures open staan.