Wij vragen

Binnen zorglocatie de Vossenberg zijn wij op zoek naar tranfervrijwilligers. De transfervrijwilliger regelt het vervoer van de cliënt naar de recreatiezaal, kapsalon, fysiotherapie of eigen appartement. De route, tijden en hulpmiddelen zijn afhankelijk van de wensen en de hulpvraag van de cliënt. Tussen de transfers door gaat de vrijwilliger bij enkele cliënten lang om een kop koffie of thee in het appartement bezorgen. Tijdens de werkzaamheden krijgen de vrijwilligers transfers ondersteuning van de beroepskrachten van de zorgafdelingen. Uiteraard is er tijdens de werkzaamheden tijd om met de client in gesprek te gaan.

Ons aanbod

Wij bieden een jaarlijkse bijeenkomst, een kerstbijeenkomst met een kerstpakket, een attentie met uw verjaardag en mogelijkheid om met korting brandstof te tanken.

Wij hebben een ongevallen en WA verzekering.

Interesse?

Het vrijwilligerswerk bij Stichting Maasduinen staat ten dienste van de cliënten en is een aanvulling op professionele zorg. Het gaat daarbij vaak om die extra's zoals zorgen voor gezelligheid en sfeer, sociale activiteiten en uitstapjes. Binnen Maasduinen gaan we uit van de zogenaamde Ja – cultuur: we vragen niet of iets kan, maar hoe iets kan. Om die Ja cultuur inhoud te geven zijn we voor een deel afhankelijk van onze vrijwilligers. Als vrijwilliger vervult u dus een essentiële rol in onze missie.

c.mutzers@maasduinenzorg.nl

U als vrijwilliger levert een zinvolle bijdrage aan de zorg. Alleen al door er gewoon te zijn, kleurt u de dag in het leven van onze clienten en anderen.

Vorige