Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Maashorst is een instelling voor jeugdhulpverlening en specialistisch onderwijs aan jonge, in principe normaal begaafde kinderen tot 12 jaar met (ernstige) ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen en aan hun gezinnen. Maashorst is gevestigd in Reek en 's-Hertogenbosch. 

Het hulpaanbod is breed: ambulante hulp, (naschoolse) dagbehandeling (MKD De Kleine Cauw, MKD De Kleine Hoogen, Boddaert en Intensieve Dagbehandeling), behandeling in de leefgroep (kinderhuis Reek), observatie/diagnostiek, logeeropvang en specialistisch onderwijs. De hulpverlening van Maashorst is gericht op het kind en zijn of haar gezin en leefomgeving. De hulp is afgestemd op de hulpvraag van ouders en kind. Deze hulpvraag vormt de basis voor de multidisciplinaire behandeling. 

Maashorst is onderdeel van de Koraal Groep. De Koraal Groep biedt volgens een uniek ‘full service concept' geïntegreerde zorg, onderwijs, arbeidstoeleiding, observatie, diagnostiek en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale belemmeringen. Het concern bestaat uit 9 werkstichtingen in Noord-Brabant en Limburg. 

Het full service beleid geldt niet alleen voor kinderen en hun ouders, maar ook voor onze medewerkers. Dit is terug te zien in het sociale beleid van Maashorst, waarin de ontwikkeling van medewerkers centraal staat.

Stichting Maashorst is in het bezit van het HKZ-kwaliteitscertificaat.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Maashorst

|

Er zijn geen vacatures voor Stichting Maashorst.