Stichting MEE Zuidoost Brabant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. Een inclusieve samenleving waarin ook mensen met een beperking optimaal kunnen participeren. MEE is er voor die mensen die door hun beperking hierin worden belemmerd. We ondersteunen hen en hun netwerk bij vragen in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Hierbij staat het vergroten van zelfredzaamheid, eigen regie en participatie voorop. Sociale Netwerk Versterking vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening. Bij MEE De Meent Groep werken ruim 350 mensen. Ons werkgebied strekt zich van Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant tot en met de regio ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Ons MEE kantoor in Zuidoost Brabant ligt in Waalre. Ook vanuit locaties in andere gemeenten en bij hulpvragers thuis, helpen we mensen met een beperking verder.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting MEE Zuidoost Brabant

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We zijn er trots op dat we ook in 2019 weer door onze eigen medewerkers zijn verkozen tot één van de Beste Werkgevers van Nederland! We scoren boven het branchegemiddelde van de Gehandicaptensector. Als je bij MEE werkt is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing. We zijn ook gecertificeerd als Mantelzorgvriendelijke werkgever. Werken bij MEE betekent dat je profiteert van een aantal prettige personeelsregelingen. Zoals een flexibele arbeidstijdenregeling, waardoor je binnen een aantal grenzen je eigen werktijden/werkplaats kunt bepalen. Daarnaast is er een reiskostenvergoedingsregeling, een studiefaciliteitenregeling en een bedrijfsfitnessregeling. 

Wij bieden jou een gevarieerde en zelfstandige baan met goede werkbegeleiding in een team met enthousiaste, gedreven collega’s. Van jou verwachten we dat je flexibel en ondernemend bent, goed in samenwerken en bereid je continu te ontwikkelen. Ervaring in werken met mensen met een beperking en het hebben van een SKJ registratie geven je een streepje voor.

We nodigen je graag uit om ons te laten weten dat je interesse hebt in een baan bij ons. Stuur dan een open sollicitatie. Onze vacatures vind je op onze website.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je graag mensen met een beperking en hun netwerk ondersteunen? MEE biedt derdejaars studenten van de HBO opleidingen Social Work/Pedagogiek de mogelijkheid om stage bij ons te lopen. Ook tweedejaars studenten van de HBO opleidingen Social Work, CMV, Pedagogiek of vergelijkbaar kunnen bij ons terecht voor hun stage. 

Ben jij zelfstandig, creatief, open minded en flexibel? Dan zoeken we jou!

Voor meer informatie:

www.meedemeentgroep.nl/stage-of-afstuderen

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers bij MEE kunnen als echte helden het verschil maken in het leven van mensen met een beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Natuurlijk doe je vrijwilligerswerk voor een ander, maar je krijgt er ook veel voor terug. Het is leuk, je leert nieuwe mensen kennen en doet inspirerende ervaringen op. Als vrijwilliger en maatje van iemand met een beperking speel je een belangrijke rol in zijn of haar leven. Bovendien ontlast je ouders en (mantel)zorgers, waardoor zij meer tijd hebben voor andere gezinsleden en zichzelf. 

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Dan ben je bij MEE op de juiste plek. MEE is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. Of je nu wekelijks of maandelijks een paar uurtjes beschikbaar bent: er is altijd iets te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Voor meer informatie:

www.meedemeentgroep.nl/mee-voor-vrijwilligers

www.meedemeentgroep.nl/vrijwilliger-bij-mee-zuidoost-brabant

Vacatures Stichting MEE Zuidoost Brabant ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting MEE Zuidoost Brabant? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting MEE Zuidoost Brabant geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting MEE Zuidoost Brabant ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting MEE Zuidoost Brabant geen vrijwilliger vacatures open staan.