Stichting Pactum logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bijzonder Jeugdwerk gaat verder als Stichting Pactum. Deze informatie wordt zo snel mogelijk bijgewerkt.

Bijzonder jeugdwerk helpt jonge mensen (tot 27 jaar) en hun omgeving bij complexe ontwikkel- en gedragsproblemen. Wij halen het beste uit jongeren en haken niet af als het moeilijk wordt. Met onze unieke aanpak weten we zelfs de meest ongemotiveerde jongeren zover te krijgen dat ze zich gaan inzetten voor een positieve toekomst. Dat doen we zo licht als mogelijk, zo zwaar als nodig.

Wij bereiken dat jonge mensen zich positief gaan ontwikkelen, goede keuzes leren maken en weer meedoen in de samenleving, gesteund door hun eigen netwerk. Jongeren en ouders waarderen onze hulp gemiddeld met een 8. 

Bijzonder Jeugdwerk heeft brede behandelmogelijkheden in huis. Die variëren van preventie en ambulante hulp tot (deeltijd)verblijf in een groep of zorggezin. Ook diagnostiek, onderwijs, therapie, training en talentontwikkeling horen bij ons aanbod. Juist die veelzijdigheid maakt dat we jongeren en gezinnen kunnen helpen die elders buiten de boot vallen. We kunnen snel (terug)schakelen als dat nodig is. Van lichte naar intensieve hulp en andersom.

Het hoofdkantoor van Bijzonder Jeugdwerk staat in Deurne. Onze locaties zijn te vinden in Deurne, Helmond, Den Bosch en Venlo. Onze zorggezinnen wonen verspreid over Brabant en Limburg en in Frankrijk (PEL).

Bij Bijzonder Jeugdwerk werken ongeveer 200 enthousiaste collega’s.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bijzonder Jeugdwerk

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Bijzonder Jeugdwerk is geen standaard job. Als je werkt met onze doelgroep (jongeren en gezinnen met problemen) dan is levenservaring een pré. Onze cultuur is informeel en onze medewerkers zijn present. We vragen altijd een Verklaring Omtrent Gedrag.

In ons magazine ‘Talent- 70 jaar Bijzonder Jeugdwerk’ leer je ons het beste kennen. Bekijk ons magazine.

Je kan hier ook filmpjes over Bijzonder Jeugdwerk bekijken.

Contactpersoon

Vacatures Stichting Pactum ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Pactum? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Pactum geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Pactum ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Pactum geen vrijwilliger vacatures open staan.