Stichting Pim Senior

In het mooie dorpje Dorst, in een groene omgeving, staat het splinternieuwe zorgcomplex van Pim Senior. In ons kleinschalige zorgcomplex wonen 56 bewoners met geheugenverlies. Ons zorgcomplex heeft 4 woonvleugels met ieder 14 appartementen en 2 gemeenschappelijke, geschakelde woonkamers met eigen keukens. Bij Pim Senior krijgen onze bewoners het gevoel van thuis. Aandacht en Respect staat centraal!

Werken bij

Je hebt écht aandacht voor onze bewoners, er is voldoende ruimte voor 1 op 1 momenten. Welzijn staat bij Pim Senior hoog in het vaandel en is net zo belangrijk als de dagelijkse zorg.

Het nieuwe gebouw biedt veel verschillende mogelijkheden, in onze bruine kroeg kun je samen een drankje doen, een puzzel leggen of muziek opzetten. Een bewoner kan heerlijk genieten van het wellnessbad in onze eigen wellness ruimte. Rondom het pand zijn mooie uitzichten op de paardenwei, het dorpje Dorst, onze eigen moestuinen én ons eigen kapelletje. Samen met de bewoners kun je de moestuin onderhouden, iets plukken om samen in de keuken te bereiden of een kaarsje aansteken in het kapelletje.

Leren bij

Pim Senior is erkend leerbedrijf voor zowel MBO- als HBO opleidingen. Stagiaires en leerlingen zijn zeer welkom en heel belangrijk voor Stichting Pim Senior en je wordt ook écht gewaardeerd. Wij bieden leuke en leerzame stageplaatsen aan.

Contactpersoon

Manon van Disseldorp

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Stichting Pim Senior en je wordt ook écht gewaardeerd. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan wandelen met onze bewoners, knutselen, spelletjes spelen, koken, moestuin onderhouden, naar de kerk gaan en zo nog veel meer!

Locaties

Stichting Pim Senior

Geerstraat 1
4849 PP  Dorst
Verpleging en verzorging
Geerstraat 1
4849 PP
 Dorst