Stichting PSW

Al 60 jaar biedt PSW zorg en ondersteuning van goede kwaliteit aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking bij wonen, dagbesteding, vrije tijd, onderwijs en werk. Voor ons is het vanzelfsprekend dat iedereen een volwaardige plaats in de samenleving verdient en het eigen leven zoveel mogelijk zelf richting en inhoud kan geven. Wij werken vooruitstrevend, maar altijd met beide benen op de grond en aanspreekbaar op het resultaat. Door onze ‘no nonsens’ mentaliteit zijn we uitgegroeid tot een organisatie voor ruim 2000  cliënten, met 450 vrijwilligers en 1050 medewerkers in Midden- en Noord-Limburg. We hebben de dienstverlening onderverdeeld in Dagbesteding, Wonen, Werk, Junior en Thuis.

Werken bij

Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die mensen verbindt en laat groeien. Met jouw betrokkenheid en positieve instelling kun je nét dat verschil maken. Wij beseffen maar al te goed dat onze medewerkers de belangrijkste succesfactor zijn. Daarom investeren wij graag in ontwikkeling van onze medewerkers. Naast goede arbeidsvoorwaarden (ruime reiskostenvergoeding, extra verlofuren en eindejaarsuitkering) en een marktconforme honorering heeft PSW een transparant beleid en bouwen we aan duurzame relaties. Eigenaarschap is een belangrijk speerpunt in ons personeelsbeleid. De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing op deze sector. 

Leren bij

 

De cliënt staat centraal is voor ons meer dan een mooi gezegde. Wij zien het niet alleen als onze taak om elke cliënt steeds een passende oplossing te bieden. Het zit in het bloed van iedere medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en vooral ook te handelen. Om ervoor te zorgen dat onze visie door alle PSW-ers wordt uitgedragen, besteden we structurele aandacht aan iedere medewerker. Zij zijn degene die de beloftes kunnen en moeten waarmaken. We investeren daarom in opleidingen, individuele coaching en teamactiviteiten.

Vrijwilligers bij

 

PSW kan niet zonder vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarde voor de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Vrijwilligers verrichten bij PSW de meest uiteenlopende taken. Zij maken extra aandacht en activiteiten mogelijk en dragen eraan bij dat cliënten meer mee kunnen doen in de maatschappij. Iedereen kan vrijwilliger worden: man, vrouw, jong, oud en ongeacht opleiding of ervaring met de doelgroep. Wat belangrijk is, zijn passie, betrokkenheid en inzet. PSW is doorlopend op zoek naar vrijwilligers die met passie hun steentje bij willen dragen in een van de verschillende sectoren.

Locaties

Stichting PSW

Charles de Gaullestraat 21
6040 AK  Roermond

Vacatures Stichting PSW

Bekijk de 21 actuele vacatures van Stichting PSW en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting PSW maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Charles de Gaullestraat 21
6040 AK
 Roermond