Stichting Schakelring logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Schakelring is een zorgorganisatie in Midden-Brabant. Aan voornamelijk ouderen en chronisch zieken leveren we deskundige zorg. We bieden diverse woonvormen en ondersteunende diensten aan in één van onze woonzorgcentra of thuis in de omliggende wijken. Door bewoners zoveel mogelijk regie over eigen leven te geven en maatwerk te bieden, dragen we bij aan een goed leven van iedere (wijk)bewoner. 

Het DNA van Schakelring wordt gekenmerkt door betrokken mensen met een warm hart en die klaarstaan om een ander te helpen. We vullen niet op voorhand in wat goed is voor de (wijk)bewoner. We luisteren naar en ondersteunen in wat de (wijk)bewoner wil en kan, gebruikmakend van zijn of haar eigen netwerk. We zijn ervan overtuigd dat in het contact tussen (wijk)bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers hét verschil wordt gemaakt. We zijn dan ook blij dat bewoners en cliënten dit waarderen met een 8,7. 

Schakelring zorgt samen met anderen voor een goed leven. Het leveren van zorg, wonen en diensten behoort tot onze kernactiviteit, maar is ook middel om bij te dragen aan een goed leven van de individuele bewoner. We leggen verbindingen tussen (wijk)bewoners en werken nauw samen met anderen, binnen onze organisatie en tussen andere organisaties. Daarbij vormen onze kernwaarden het uitgangspunt: cliëntgericht, samen, open, deskundig en resultaatgericht voor onze bewoners. 

Schakelring bestaat uit tal van unieke schakels, ook wel ‘mee-werkers’ genoemd: bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers. Al deze schakels staan met elkaar in verbinding en vormen samen een krachtig geheel. We geloven namelijk in de kracht van een ieder en de onderlinge samenwerking. Die symboliek vind je terug in het logo van Schakelring, dat wel wat weg heeft van een honingraat. Een symbool van bedrijvigheid en dynamiek. Waarin iedereen een eigen rol en taak vervult. En op zijn of haar manier een sterke schakel is. 

Samen streven we na dat iedere (wijk)bewoner zoveel mogelijk regie blijft houden over zijn/haar eigen leven. Daar waar de eigen kracht en mogelijkheden van de (wijk)bewoner en het sociale netwerk ontoereikend zijn, biedt Schakelring professionele zorg en diensten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Schakelring

Locatie Zandley

Locatie Sint Antonius

Locatie Eekhof

Locatie Elzenhoven

Locatie Zonnehof

Locatie Sint Janshof

Locatie Eikendonk

Locatie Koetshuis

Locatie Spoorwiel

Vacatures Stichting Schakelring ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 20 actuele vacatures van Stichting Schakelring en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Schakelring? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Schakelring geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Schakelring ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 38 actuele vrijwilligerswerk vacatures van Stichting Schakelring.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Schakelring geen vrijwilliger vacatures open staan.