Wij vragen

Individuele aandacht geven aan een bewoner, iets voor u? Dat kan al door bijvoorbeeld de krant samen te lezen of liedjes te luisteren samen. Ook kun je samen rond fietsen in het mooie Kaatsheuvel of samen een stukje wandelen met goed weer. Onze bewoners genieten enorm van de individuele aandacht en uzelf krijgt er ook een mooie lach voor terug! U kunt samen met de bewoner bepalen wat u gaat doen voor activiteit.

Dag en tijd in overleg met u.

Wat is Eekhof nou?
Eekhof is een woonzorgcentrum in het hartje van Kaatsheuvel die voor 56 bewoners intensieve zorginzet. Onze bewoners hebben verschillende ziektebeelden dus het zijn niet alleen mensen die dementeren. De bewoners wonen kleinschalig. We hebben acht woongroepen dus op iedere woongroep wonen er 7 bewoners.

Eekhof heeft een groot aantal activiteiten voor de bewoners waar ook veel vrijwilligers bij meehelpen. Zonder de vrijwilligers zouden er een hele hoop activiteiten niet door kunnen gaan en daar belonen wij de vrijwilligers ook voor.

Vrijwilligers vormen belangrijke schakels voor Schakelring. Zij maken deel uit van de zorg die familie en medewerkers onze bewoners biedt. U kunt écht iets betekenen. Of het nu is door een spelletje te doen, te helpen bij het eten, een wandeling te maken of samen met een groep vrijwilligers en bewoners te gaan zwemmen. De contacten die u maakt met onze bewoners dóen ertoe. Zelfs door één keer per jaar te helpen bij een evenement of activiteit, kunt u een waardevolle bijdrage leveren.

Ben je geïnteresseerd in deze vacatures of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere vacatures op Eekhof, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij samen kijken of het een positieve macht is!

Voor meer informatie of nog meer vacatures kunt u ook op de site terecht.

Deze vacature is verlopen