Wij vragen

Wij zoeken naar vrijwilligers die het leuk vinden om iets voor onze bewoner te betekenen. Iedere vrijdagmiddag is er een Kaatsheuvel de markt. Een aantal bewoners zouden daar erg graag naartoe willen gaan. Je loopt met de bewoner over de markt, koopt wat spulletjes en drinkt een bakje koffie. Bent u een enthousiaste, sociale vrijwilliger en lijkt het je leuk om iets te betekenen voor onze bewoners? Lees dan verder!

Wat is Eekhof nou?

Eekhof is een woonzorgcentrum in het hartje van Kaatsheuvel die voor 56 bewoners intensieve zorg inzet. Onze bewoners hebben verschillende ziektebeelden dus het zijn niet alleen mensen die dementeren. De bewoners wonen kleinschalig, We hebben acht woongroepen dus op iedere woongroep wonen er 7 bewoners. Eekhof heeft een groot aantal activiteiten voor de bewoners waar ook veel vrijwilligers bij meehelpen, zonder de vrijwilligers zouden er een hele hoop activiteiten niet door kunnen gaan en daar belonen wij de vrijwilligers ook voor. Vrijwilligers vormen belangrijke schakels voor Schakelring. Zij maken deel uit van de zorg die familie en medewerkers onze bewoners biedt. U kunt écht iets betekenen. De contacten die u maakt met onze bewoners dóen ertoe.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature of bent u nieuwsgierig geworden naar de andere vacatures binnen Eekhof? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende