Wij vragen

Vrijwilligers vormen belangrijke schakels voor Schakelring. Zij maken deel uit van de zorg die familie en medewerkers onze bewoners biedt.

Wie zijn wij?
Schakelring ondersteunt ouderen in regio Waalwijk, Heusden, Loon op Zand en Tilburg. Vanuit een mensgerichte cultuur vormen (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers samen Schakelring. Stuk voor stuk betrokken mensen met een warm hart. Mensen die met de handen uit de mouwen klaarstaan om een ander te helpen. Allen met één missie: ondersteunen van ouderen bij het leven en genieten, van mens tot mensen. De regie is in handen van de (wijk)bewoner, Schakelring ondersteunt. Vanuit wie wij zijn, vanuit onze kracht en de kernwaarden betekenisvol, samen, open en leergierig bewegen we organisch mee met de vraag van de (wijk)bewoner en de veranderende zorg.

Onze vrijwilligers zijn voor Schakelring van onschatbare waarde en onmisbaar geworden. Om die reden willen willen deze groep graag uitbreiden met nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die voor een lach op het gezicht van onze bewoners weten te zorgen.

Wat ga je doen?
Vrijwilligers binnen Schakelring zetten zich in voor uiteenlopende werkzaamheden. Een gezellig praatje, een mooie wandeling, een terrasje pakken of helpen bij een activiteit zoals samen een beauty dag, samen koken, middagje zwemmen of muziek maken.

Of dit nu één keer per week of één keer jaar is, in groepsverband of juist één-op-één. Dat maakt niet uit! U kunt altijd een hele waardevolle bijdrage leveren.

Wij vinden het erg belangrijk dat het vrijwilligerswerk dat wij u bieden aansluit bij uw interesses en wensen. Er is volop ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Tegelijkertijd biedt Schakelring u de mogelijkheid om u te ontwikkelen, door werkervaring op te doen, door interne scholing of eenvoudigweg door de ontmoeting met bewoners, familie en medewerkers. Want ieder verhaal is er één om van te leren…

In het kennismakingsgesprek met één van onze vrijwilligerscoördinator bespreken jullie samen de wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?
Als vrijwilliger geeft u net het beetje extra dat de dag van cliënten kleur geeft.

Wat bieden wij?
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Schakelring, kunt u terecht op: https://www.schakelring.nl/vrijwilligers/

Geïnteresseerd?
Leuk! Dan horen we heel graag van u!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze vrijwilligerscoördinatoren op onze locaties:

Eekhof (Kaatsheuvel)
Mirelle van Oversteeg
T: 06-18959552
@: Mirelle.van.Oversteeg@schakelring.nl

Eikendonk (Waalwijk) & Elzenhoven (Sprang-Capelle)
Kees Machielsen
T: 06-34882672
@: kees.machielsen@schakelring.nl

Zonnehof (Tilburg)
Ingrid Stavleu
T: 06-24927501
@: ingrid.stavleu@schakelring.nl

Spoorwiel, Koetshuis en Buitenhuis (Waalwijk)
Ilse Donker-Verschoor
T: 06-14581062
@: ilse.donker@schakelring.nl

Zandley (Drunen) en Sint Antonius (Heusden)
Meta Span-de Bot
T: 06-24928236
@: meta.span@schakelring.nl

Komt u het verschil maken?580936

Vorige Volgende