Stichting Twist

Stichting Twist is een kleine, groeiende organisatie die streeft naar een eigen plek voor iedere kwetsbare jongere. Zo kunnen zij op eigen tempo groeien door te ervaren. Twist richt haar hulpverlening op jongeren tussen de 18 en 27 jaar.

Begeleiding en ondersteuning richt zich op alle leefgebieden om zo een stabiel fundament te vormen voor verdere participatie in de samenleving. Hierbij zullen we actief inzetten op samenwerking met het netwerk en ketenpartners. Daarnaast geloven wij in de balans tussen lichaam en geest. Zelfkennis en sport zijn daarom een belangrijk onderdeel van het fundament van Twist.

Twist bestaat uit een team van 11 medewerkers die ambulant werken in de regio Roosendaal/Bergen op Zoom.

Werken bij

Hou jij van beren op de weg? Ben je graag anders dan anderen en werk je het liefst vanuit je passie? Dan is werken bij Twist echt iets voor jou.

Binnen Twist vinden wij het erg belangrijk dat je niet alleen naar onze jongeren, maar vooral ook naar jezelf kan en wil kijken. Zelfkennis vormt een belangrijk onderdeel, zowel in de begeleiding van de jongeren als in de ondersteuning van het personeel. 

Naast veel aandacht voor jou als werker vind je bij ons een open sfeer en wordt jouw inbreng binnen de organisatie erg op prijs gesteld. Het ambulante karakter van je werk biedt daarbij veel vrijheid voor eigen invulling van je rooster.

 

Vrijwilligers bij

Twist hecht veel waarde aan de kennis en ervaring van anderen. Iedereen kan een bijdrage leveren binnen zijn of haar mogelijkheden. Als je daarbij tevens een helpende hand kan bieden aan een van onze jongeren, zien wij dat als dubbel winst.

Locaties

Stichting Twist

Meidoornlaan 4
4701 AZ  Roosendaal

Stichting Twist

Rooseveltlaan 65
4624 DJ  Bergen op Zoom
Welzijn
Rooseveltlaan 65
4624 DJ
 Bergen op Zoom