Stichting WijZijn

WijZijn Traverse Groep is een dynamische organisatie voor maatschappelijk welzijn. WijZijn Traverse Groep wil er zijn voor alle inwoners binnen een gemeente, ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. We ondersteunen mensen om oplossingen te vinden voor hun problemen en (weer) zelfredzaam te worden op het gebied van financiën, relaties, gezondheid, wonen, (rouw) verwerking etc.

We stimuleren mensen ook om zelf actief te worden en iets voor elkaar te betekenen, in de vorm van burenhulp, buurtactiviteiten of vrijwilligerswerk. Onze overtuiging is dat ieder mens ooit hulp nodig kan hebben, maar ook dat ieder mens kan meedoen en bijdragen aan de samenleving. Wij zijn  werkzaam in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht.

Werken bij

WijZijn is een toonaangevende welzijnsorganisaties in de regio West-Brabant. Een organisatie die er toe doet en het verschil maakt voor inwoners. Dankzij onze compacte, wendbare organisatie en de inzet van onze enthousiaste en gedreven medewerkers krijgen we meer voor elkaar. Verder mag je dit verwachten bij Stichting WijZijn Traverse Groep:

  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij een informele, ambitieuze organisatie;
  • Een actieve personeelsvereniging;
  • Een salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Cao Sociaal Werk;
  • De mogelijkheid tot plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Je krijgt voor de uitvoering van je werkzaamheden een telefoon en laptop tot je beschikking.
  • Je neemt deel in het pensioenfonds van PFZW.

Leren bij

Op dit moment is dit nog niet mogelijk, wij onderzoeken of dit in de toekomst wel mogelijk is.

Vrijwilligers bij

Met vrijwilligerswerk kun je iets betekenen voor een ander en ontwikkel je jouw talent. Bij WijZijn Traverse Groep werken meer dan 700 vrijwilligers. Zij maken dagelijks het verschil. Wil je dat ook? Dan komen we graag met jou in contact.

Locaties

Locatie Steenbergen

Fabrieksdijk 6
4651 BR  Steenbergen

Roosendaal, diverse locaties

Heilig Hartplein 38
4702 RE  Roosendaal

WijZijn Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 5
4611 AP  Bergen op Zoom