Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Raffy een klein verzorgingshuis voor Molukse en Indische ouderen. In Raffy vinden ze hun eigen cultuur, lotgenoten, taal en leefgewoonten terug. De medewerkers verzorgen en begeleiden met respect voor genoemde achtergronden de bewoners. Belangrijk dat medewerkers zich ook hiermee verbonden voelen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Woonzorgcentrum Raffy

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Raffy is een verantwoordelijke job voor een specifieke groep ouderen. Ouderen van Indische en Molukse afkomst. Ouderen met hun eigen geschiedenis die ook op de dag van vandaag nog verwerkingsproblemen in allerlei vormen met zich meebrengt. Ouderen met hun eigen wijze van dankbaar zijn, hun kwetsbaarheid en hun vaak ingetogen persoonlijkheid.

Sinds kort verlenen we ook zorg aan Turkse ouderen. Ook voor deze ouderen geldt dat zij een eigen specifieke geschiedenis hebben en gewend zijn aan een andere cultuur.

Onze visie is gebaseerd op het respect voor cultuur, religie, leefgewoonten, normen en waarden die deze ouderen met zich meebrengen. Ouderen mogen hun eigen keuzes maken. Werken betekent niet alleen verzorgen van de ouderen maar ook begeleiden en het doen van gezamenlijke activiteiten.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leren in Raffy betekent naast een goede vakopleiding ook kennis maken met andere culturen.

Je leert en werkt in een organisatie die jou ook laat merken blij met je te zijn. Onze ouderen zijn erg kwetsbaar maar zeer dankbaar voor jouw goede zorgen.

We bieden een goede begeleiding. Natuurlijk zul je zelf met ons hierover afspraken moeten maken. We willen graag dat je samen met ons maar wel op een zelfstandige wijze je leren en werken invult.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

In Raffy is het mogelijk om vrijwilligerswerk te doen op allerlei verschillende gebieden; in de zorg of bij de activiteitenbegeleiding met bewoners, in het grand café met gasten, als chauffeurs voor het halen en brengen van dagverzorgingscliënten of als bezorger van de maaltijddienst, als ondersteuning van de technische dienst etc etc

Wilt u meer weten over het vrijwilligerswerk in Raffy, neem dan contact op om een afspraak te maken met onze vrijwilligerscoördinator.

Contactpersoon

Vacatures Stichting Woonzorgcentrum Raffy ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Stichting Woonzorgcentrum Raffy en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Woonzorgcentrum Raffy? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Woonzorgcentrum Raffy geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Woonzorgcentrum Raffy ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Woonzorgcentrum Raffy geen vrijwilliger vacatures open staan.