Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Zorgbelang Brabant | Zeeland werken ruim veertig medewerkers met veel plezier aan gezondheid en veerkracht voor alle inwoners van Brabant en Zeeland. Hierin worden wij ondersteund door een mooi team van ervaringsdeskundigen en vrijwilligers.

Wij werken nauw samen met patiënten- en cliëntenorganisaties, met de provincies Brabant en Zeeland, met gemeenten, zorgverleners en zorgverzekeraars. Door deze samenwerking weten wij wat er speelt op het gebied van zorg en welzijn in beide provincies. Met de signalen die wij over positieve gezondheid en sociale veerkracht oppikken, gaan wij aan de slag.

Dit doen wij niet alleen. Voor het beste resultaat verbinden, mobiliseren en inspireren wij de relevante partijen die met ons samen werken aan innovatieve oplossingen voor de soms complexe vraagstukken die we tegenkomen. Zo zorgen we voor effectieve, duurzame veranderingen in zorg en welzijn.

En hierop zijn wij kritisch. Want doen wij de goede dingen? En doen wij ze goed? Wij monitoren continu de impact van ons werk. Wat wij hier uit leren nemen wij vervolgens mee in de ontwikkeling van nieuwe projecten en producten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgbelang Brabant | Zeeland

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Zorgbelang Brabant | Zeeland werken mensen die graag verschil willen maken. Iets willen betekenen voor de ander. Zo willen wij dat iedereen kan mee doen in de continu veranderende maatschappij. En daar zetten wij ons samen voor in. En hierbij komen wij natuurlijk de nodige uitdagingen tegen waarmee wij graag aan de slag gaan. Er is volop ruimte voor je eigen ideeën hierin, voor je proactiviteit en voor je eigen ontwikkeling. Kortom: wanneer je werkt bij Zorgbelang Brabant | Zeeland is geen dag hetzelfde.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij veel van onze werkzaamheden werken wij graag met mensen die op vrijwillige basis hun eigen ervaringen in zorg en welzijn willen delen. Hun inzet en hun verhalen zijn voor ons werk van onschatbare waarde.

Vacatures Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Zorgbelang Brabant | Zeeland geen vrijwilliger vacatures open staan.