Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Werken bij

Stroomz heeft regelmatig vacatures in de zorg voor haar gezondheidscentra. Stroomz is werkgever van enthousiaste zorgverleners zoals huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen of apothekers. Maar ook centrumassistentes, apothekersassistentes of andere ondersteuners in de zorg kunnen hun hart ophalen bij Stroomz. Via deze onze website kunt u zien welke vacatures er zijn.

Contactpersoon

Afdeling HRM

Leren bij

Op zoek naar een opleidings- of stageplaats? Voor meer informatie over een eventuele (maatschappelijke) stageplaats kunt u met de P&O afdeling contact opnemen via ons e-mailadres.

Contactpersoon

Afdeling HRM

Locaties

Stroomz

Tilburgseweg-West 100
5652 NP  Eindhoven

Vacatures Stroomz

Bekijk de 17 actuele vacatures van Stroomz en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stroomz maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Tilburgseweg-West 100
5652 NP
 Eindhoven