SVRZ logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SVRZ heeft een moderne visie op wonen en welzijn voor ouderen in Zeeland. Persoonlijk en plezierig. Met passie en professionaliteit. Altijd gericht op de ontplooiing van cliënten en medewerkers. Door alle locaties wordt op deze manier zorg geleverd. 

De locaties Tholen bestaan uit diverse centra: 

Ten Anker

Levendig Tholen. Ten Anker is een veelzijdig zorgcentrum. Gespecialiseerd personeel geeft persoonlijke ondersteuning: van hulp in het huishouden tot dagelijkse verzorging. Zowel voor mensen met een lichamelijke beperking als mensen met dementie voor vast én tijdelijk verblijf. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Ook daarbuiten. Ten Anker levert ook zorg in de aangebouwde serviceflat Dalemhof. Overdag is er altijd iets gezelligs te doen. Want Ten Anker heeft een bruisend verenigingsleven. Ook mensen uit de buurt doen daaraan mee. Verder is er voor ouderen die nog zelfstandig wonen dagbehandeling en dagverzorging. Daarvan profiteert ook de mantelzorger. 

Maartenshof

Samen sterker staan. In woonzorgcentrum Maartenshof in St. Maartensdijk heeft SVRZ twee groepswoningen,verhuurd via Castria Wonen. In elk wonen zes mensen met dementie. Huishoudelijke hulp is mogelijk. Verzorging en verpleging is 24 uur per dag beschikbaar. Ook voor mensen met een indicatie voor opname in het verzorgingshuis. 

Ook voor de omgeving. Zes dagen per week is er dagverzorging voor mensen uit de omgeving: samen eten of gewoon een spelletje doen. Verder heeft Maartenshof vier plaatsen voor tijdelijke opname waar mensen kunnen herstellen. Bijvoorbeeld na een ongeval of operatie. 

Nog veel meer. Maartenshof biedt alarmering in nabijgelegen woonzorgcentra. Een uitkomst voor die momenten dat de nood aan de man is. Welzijnsactiviteiten staan hoog op de agenda: van bloemschikken tot bridge, van fietstochten tot ‘terugkiek'n'. Er is voor ieder wat wils. Het zorgsteunpunt geeft advies over zorg en mogelijkheden vanuit Ten Anker.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SVRZ

SVRZ locaties Tholen

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Betrokken mensen zijn welkom!

Medewerkers in de zorg werken met passie. SVRZ koestert dit en is er zuinig op. Betrokkenheid vraagt om onderhoud. Inspiratie voeden en professionaliteit verder ontwikkelen. Dat houdt het zorghart kloppend.

SVRZ investeert in mensen. Een modern arbeidsvoorwaardenbeleid, afgestemd op individuele wensen van medewerkers, haalt gemotiveerde mensen binnen. Bewust geplande loopbaanontwikkeling houdt het werk spannend.

Binnenhalen van nieuwe krachten is belangrijk. Maar ook behoud van talent vraagt aandacht. Betrokken mensen laat je niet zomaar gaan. Leeftijdsbewust personeelsbeleid werpt vruchten af. Oudere werknemers zijn meer en vaker beschikbaar. Ze verlaten later het arbeidsproces.

Werken in de Zeeuwse zorg? Solliciteer dan bij SVRZ JobCare. Dat is het wervings- en selectiebureau voor alle locaties van SVRZ. Kijk bij vacatures of dé baan ertussen staat. Niks gevonden? Een open sollicitatie sturen kan ook. Gebruik daarvoor het formulier

  • altijd oog voor voor loopbaanontwikkeling
  • prettige werksfeer onderwerp van aandacht
  • symposia en studiedagen voor medewerkers

Vacatures SVRZ ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van SVRZ en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SVRZ? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft SVRZ geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures SVRZ ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft SVRZ geen vrijwilliger vacatures open staan.