tanteLouise

TanteLouise wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden. Zelfstandig thuis, zo nodig met ondersteuning en zorg, maar soms ook wonend in een gastvrije beschermde omgeving. Wij bieden als ouderenzorgorganisatie hoogwaardige zorg op maat in de regio West-Brabant. Sinds jaar en dag kunnen ouderen vertrouwen op een compleet dienstenpakket van (begeleid) wonen, verzorging en verpleging en aanvullende dienstverlening. TanteLouise staat voor de beste zorg, waar thuis ook is.

Werken bij

En om maar meteen met de deur in huis te vallen: tante heeft een baan voor je! Tenminste, als je de juiste opleiding hebt voltooid en van aanpakken weet. Want er is werk aan de winkel en vast ook op een locatie waarvan jij denkt: Yes! 

Voordat je nu meteen in de pen klimt om je sollicitatiebrief te schrijven, is het misschien wel handig dat je weet dat tanteLouise net iets meer van haar medewerkers vraagt dan alleen het juiste diploma: warmte. Want hoe professioneel, innovatief of vernieuwend de organisatie ook is, het zijn uiteindelijk toch onze eigen medewerkers die het verschil maken. 

Als jij jezelf herkent in het type medewerker dat tante vraagt, dan bof je. Want dan ben je niet alleen welkom bij een toonaangevende zorginstelling, tante heeft naast keurige arbeidsvoorwaarde ook uitstekende perspectieven tijdens je loopbaan bij misschien wel de liefste tante van allemaal. 

Kijk snel bij de actuele vacatures. Staat er niet echt iets voor je bij, maar wil je ons toch laten weten dat je geïnteresseerd bent in een baan bij tanteLouise, mail ons dan via werkenbij@tantelouise.nl of bel ons op 0164-713370 (afdeling HR). 

En wie weet zijn we straks gewoon collega’s… Zou dat even tof zijn!

Leren bij

Denk je na om een opleiding in de zorg te gaan volgen? Dat kan bij tante! Via tanteLouise kan je de BBL-opleiding tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige gaan volgen. Volg je de opleiding al en wil jij overstappen van werkgever of van BOL naar BBL? Ook dat kan! Lees hieronder snel verder hoe...

Een opleiding gaan volgen in de zorg brengt voor jou een switch mee. Weer de schoolbanken in, 's avonds nog even een verslag schrijven, morgen een vroege dienst en overmorgen tijdens de avonddienst staat een examen gepland. De invulling van je dagen is heel wisselend. Maar weet je eigenlijk al welke opleiding het beste bij jou past? Waar wil jij jezelf in ontwikkelen en welke functie past daar nu het beste bij? We vertellen je het graag. 

Vrijwilligers bij

Wil je precies weten welke mogelijkheden er voor jou zijn om vrijwilligerswerk te doen? Aarzel niet en neem meteen contact op met de afdeling vrijwilligerswerk. Zij maken graag een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, kan je je voorkeuren aangeven en zoeken we naar een goede match!

Locaties

Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg

Boerhaaveplein 1
4624 VT  Bergen op Zoom

De Nieuwe Haven

De Ruijterstraat 2
4671 AW  Dinteloord

Hospice de Markies

Kardinaal de Jonglaan 1
4624 ES  Bergen op Zoom

Kleinschalig wonen Bergen op Zoom

Kardinaal de Jonglaan 15/101/115
4624 ES  Bergen op Zoom

Onze Stede

Rozemarijnstraat 1
4651 EL  Steenbergen

Residentie Moermont

Veilingdreef 6
4614 RX  Bergen op Zoom

tanteLouise

Boerenverdriet 18
4613 AK  Bergen op Zoom

Verpleeghuis en woonzorgcentrum Mariahove

Gert Mullerplein 1
4641 TL  Ossendracht

Verpleeghuis Hof van Nassau

Lindenburghlaan 7
4651 TM  Steenbergen

Woonzorgcentrum de Bosgaard

Hoofdlaan 12
4661 AA  Halsteren

Woonzorgcentrum De Vossemeren

Dortmundstraat 18
4681 AV  Nieuw Vossemeer

Woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG

Van Dedemstraat 13
4611 BD  Bergen op Zoom

Woonzorgcentrum Jacqueline

Jupiterweg 20
4624 AK  Bergen op Zoom

Woonzorgcentrum Stuijvenburgh

Van der Goesstraat 2
4615 KX  Bergen op Zoom

Woonzorgcentrum Vissershaven

Van Konijnenburgweg 34
4611 HL  Bergen op Zoom

Zorgcentrum De Beukenhof

Beukendreef 2
4645 HV  Putte

Zorgcentrum Heideduin

Heistraat 12
4631 KX  Hoogerheide

Vacatures tanteLouise

Bekijk de 35 actuele vacatures van tanteLouise en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van tanteLouise maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Ziekenhuizen
Boerenverdriet 18
4613 AK
 Bergen op Zoom