Thuiszorg Groot Brabant

Thuiszorg Groot Brabant is een thuiszorgorganisatie die een groot aanbod aan zorg biedt in de regio Groot Brabant maar daarbij gespecialiseerd is in complexe ziektes zoals ALS,MS, parkinson en palliatieve zorg.
Als een nog kleine speler, met grootste plannen, hechten wij veel belang aan een persoonlijke en flexibele aanpak. Het is juist ons compact maar sterk team, bestaande uit een 30-tal gemotiveerde zorgverleners, waarmee we deze visie willen realiseren.

Sinds enkele maanden huizen we in een gezellig pand op de Lande Bunder 5 in Bavel wat niet alleen de thuisbasis zal zijn voor onze kantoren maar ook voor onze dagbesteding.
Zorg, voor ons, is proberen samen te denken en samen te realiseren, dit in samenspraak met familie en naasten want ook voor hun willen we zoeken naar de beste alternatieven.

Werken bij

Werken bij of gewoon werken in de thuiszorg, is werken met een doel.
Het is geen makkelijke sector maar je haalt er zoveel voldoening uit.
Wat wij verwachten van een nieuwe collega is een flexibele en gemotiveerde werkethiek. Een werkkracht met verantwoordelijkheidsgevoel die zelfstanding uit te voeten kan.
Wie graag meedenkt, doorgroeit of gewoon plezier haalt uit de persoonlijke aspecten en flexibiliteit van de zorgsector zit bij ons aan het juiste adres.

Wij ondersteunen:

  • Verdere opleidingen
  • Bijscholingen op regelmatige basis
  • Een variabele werkomgeving en afwisseling
  • Werktijden in overleg

Leren bij

Er van uitgaande dat de juiste zorgbasis gelegd is, bieden wij bij Thuiszorg Groot Brabant een praktische leerschool aan met de nodige bijscholingen.
Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold in terminale zorg thuis, zorg voor mensen met ALS en PSMA spierziekten, chronisch zieken, CVA, Parkinsonisme etc.
Als zorgorganisatie stimuleren we verdere opleidingen en ondersteunen we met veel plezier studenten en stagiaires die kennis willen maken met het werkveld. 

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn van een onschatbare waarde voor ons, zeker en vast in de dagbesteding.

Een dag in de zorg, is een dag goed besteedt…. Luidt ons motto.

Voor meer informatie betreft vrijwilligerswerk Bij onze organisatie, verwijzen wij u graag door naar onze dagbesteding. Hier kunt u kennismaken met onze ‘Villa Groot Brabant’.

Locaties

Thuiszorg Groot Brabant

Lange Bunder 5
4854 MB  Bavel

Vacatures Thuiszorg Groot Brabant

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Thuiszorg Groot Brabant maak dan een vacature-alert aan.