Tjeu van den Oever logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn een kleine HKZ-gecertificeerde organisatie van 7 medewerkers met een kantoor in ’s-Hertogenbosch. Wij bieden specialistische ambulante begeleiding en psycho-educatie. Onze specialisatie ligt met name in complexe hulpvragen bij Multiproblematiek en/of Autisme. Onze organisatie is bijzonder omdat wij klein zijn en zullen blijven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen waardoor we net een stap verder kunnen zetten voor de cliënt. Wij denken buiten de kaders en komen onze afspraken na. Daarbij staan wij open voor wat de cliënt écht nodig heeft.

Op onze website vindt u meer informatie met betrekking tot de begeleidingsmethodieken en onze zienswijze; www.tjeuvandenoever.nl

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Europalaan 22

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als jij bij ons komt werken kom je in een organisatie terecht waarin het echt om de cliënt draait. Wij werken met korte lijntjes waardoor wij snel vragen van cliënten kunnen beantwoorden. De samenwerking tussen medewerkers is heel persoonlijk en er vindt veel overleg plaats. We weten elkaar te vinden om casussen te bespreken. Daardoor kunnen we gelijk doorpakken en kunnen we die extra stap zetten voor cliënten. Wij werken niet met vaste kaders. Als werknemer krijg je de vrijheid om op jouw manier de zorg in te vullen. Uiteraard moet dit wel passen in de zienswijze waarmee wij werken. Eén van onze kenmerken is dat wij recht door zee zijn. Dit altijd met een positief randje. Daarnaast werken wij met concrete haalbare doelen. Hierbij is het belangrijk dat wij de cliënt zoveel mogelijk eigen regie geven, hier wordt de cliënt het sterkste van. Een groot deel van onze cliënten hebben meerdere problematieken waardoor zij vaak bij anderen worden afgewezen. Het is juist onze kwaliteit om deze cliënten wel te kunnen helpen waar ze bij andere organisaties vaak tegen dichte deuren aanlopen. 

De vrijheid van het bieden van zorg en het snelle schakelen, vergt creativiteit en een bepaalde manier van werken van de medewerker. Dit is dan ook wat wij zoeken. Medewerkers hun vrijheid geven waardoor zij zorg kunnen bieden waar zij achter staan, zorgt ervoor dat het cliënten verder zal brengen dan wanneer de zorg binnen vaste kaders gesteld wordt. Door zelf de regie te kunnen voeren in combinatie met de uitdagende doelgroep, maakt onze organisatie leuk om voor te werken. 

Wat van jou verwacht wordt is dat je qua persoonlijkheid past binnen ons team en qua denk- en werkwijze aansluit op onze zienswijze. Wij werken met bereikbaarheidsdiensten in het weekend en op feestdagen. Deze bereikbaarheid is voor cliënten alleen in uiterste nood te gebruiken. 

Deze manier van werken bevalt ons uitstekend. Wij zijn dan ook niet van plan om uit te groeien tot een grote organisatie, omdat wij anders deze visie op zorg niet meer kunnen waarborgen.  

Contactpersoon

Vacatures Tjeu van den Oever ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Tjeu van den Oever? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Tjeu van den Oever geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Tjeu van den Oever ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Tjeu van den Oever geen vrijwilliger vacatures open staan.