TomarWonen Oudenbosch logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Tomar Oudenbosch is een kleinschalige woon- zorglocatie voor mensen met een zorgvraag. Wij zijn gespecialiseerd in mensen met een dementie, maar verzorgen ook mensen met een somatische grondslag die past binnen de doelgroep PG. Er zijn 15 appartementen die ook geschikt zijn voor echtparen of stellen. We hebben een leuk vast team van 23 zorgmedewerkers, 3 vrijwilligers en gemiddeld 6 stagiaires die bij ons het komen werken en leren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Tomar Oudenbosch

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Tomar Oudenbosch is werken met aandacht en tijd voor de bewoner in een familiebedrijf en met een huiselijke sfeer. We zijn een kleinschalige organisatie met 15 appartementen die geschikt zijn voor alleenstaanden en echtparen/stellen. Dit zorgt door een dynamische omgeving waarin geen enkele dag hetzelfde is. We hebben geen vastgestelde activiteitenkalander, maar zien de dag zelf met al zijn momenten als activiteit. Bewoners helpen graag met het bereiden van de maaltijd, het doen van de was of de overige huishoudelijke taken. De manager zorg en het MT zijn dagelijks aanwezig en staan dicht bij het team.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Tomar Oudenbosch is een echte leeromgeving. We zijn dagelijks bezig met het opleiden en begeleiden van collega’s, vrijwilligers en stagiaires. Door de ruime werkervaring van het MT en het zorgteam is er altijd voldoende begeleiding. Of je nou nieuw binnen de zorg bent, de opleiding tot helpende niveau 2 of verzorgende niveau 3, iedereen is welkom in ons team.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De vrijwilligers van Tomar Oudenbosch kenmerken zichzelf door de hartelijkheid en vriendelijkheid die zij met zichzelf meedragen. Onze vrijwilligers hebben een hart van goud en willen iets bijdragen aan de geluksbeleving van onze bewoners. Van een spelletje doen, lekker wandelen tot een ijsje eten of er gewoon even voor iemand zijn. Dit maakt onze vrijwilligers waardevol en echt een onderdeel van het team. Herken jij jezelf of spreekt dit verhaal je aan? Dan maken we graag vrijblijvend kennis met je en drinken we een kopje koffie of thee.

Contactpersoon

Vacatures TomarWonen Oudenbosch ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van TomarWonen Oudenbosch? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft TomarWonen Oudenbosch geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures TomarWonen Oudenbosch ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft TomarWonen Oudenbosch geen vrijwilliger vacatures open staan.