Transvorm logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Transvorm. Verder met werken in zorg en welzijn.

Transvorm is het regionaal samenwerkings­verband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord-Brabant. We stimuleren onze bijna 300 aangesloten organisaties bij de regie over een wendbare toekomstbestendige arbeidsmarkt in de sector.

Onze missie

Door de toenemende zorgbehoefte, veranderende zorgvraag en oplopende personeelstekorten, staat de vanzelfsprekendheid en de betaalbaarheid van onze zorg en welzijn onder druk. Wij moedigen organisaties aan om toekomstgericht te handelen en open te staan voor samenwerking, andere perspectieven en nieuwe kaders. Om over de grenzen van de eigen organisaties heen te kijken en sectorbreed te denken. Zo vervult Transvorm een rol die daadwerkelijk het verschil maakt op de Brabantse arbeidsmarkt van zorg en welzijn.

  • We brengen kennis. We zijn actief in het ontwikkelen, verzamelen en delen van kennis op organisatie- en op sectorniveau.
  • We verbinden. We brengen organisaties samen in krachtige netwerken rondom doelgroepen, doelen en thema’s. We faciliteren sectorbrede samenwerking en onderling leren. We vormen een stimulerende schakel met landelijke en regionale partijen.
  • We stimuleren. We signaleren, agenderen en we stimuleren vooruitgang en vernieuwing, zodat organisaties in zorg en welzijn zelf en samen vooruitkomen met de uitdagingen op het gebied van arbeidsmarkt.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Transvorm

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil jij meewerken aan de toekomst van zorg en welzijn in Noord-Brabant?

Bekijk actuele vacatures in zorg en welzijn in Noord-Brabant op BrabantZorg.Net.

Vacatures Transvorm ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Transvorm? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Transvorm geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Transvorm ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Transvorm geen vrijwilliger vacatures open staan.