TWB Thuiszorg met Aandacht logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

TWB Thuiszorg met Aandacht is dé specialist op het gebied van thuiszorg in West-Brabant. Al 100 jaar verwelkomen cliënten ons in huis, dag in dag uit. Om te ondersteunen in het huishouden, te helpen bij het aankleden of vakkundige ziekenhuis verplaatste zorg te leveren bijvoorbeeld. Onze professionals hebben de kennis, kunde en connecties om onze cliënten zelfredzaam te houden of te maken. Zo blijven zij langer wonen in hun vertrouwde omgeving. Onze cliënten bevinden zich in iedere kern en wijk van elke gemeente, en wij dus ook. Met ruim 2.200 medewerkers zijn we letterlijk thuis in West-Brabant. We kennen de familie van onze cliënten maar ook hun huisartsen, maatschappelijk werkers en verenigingen. Onze wijkverpleegkundigen zijn de schakel tussen onze professionals en andere partners. Zo pikken we vroegtijdig signalen uit de wijk op. En zijn we in staat direct de juiste zorg op maat te leveren of te verwijzen naar onze partners.

Naast Verpleging & Verzorging levert TWB ook Huishoudelijke Hulp, Specialistische Zorg, Thuisbegeleiding, Hospice Thuiszorg, Dagbesteding en Jeugdgezondheidszorg. Op de website vind je uitgebreide informatie over de verschillende diensten en producten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

TWB

Bergen op Zoom

Etten-Leur

Halderberge

Moerdijk

Roosendaal

Rucphen

Sint Willebrord

Steenbergen

Roosendaal / Nispen

Woensdrecht

Wouw / Heerle / Moerstraten

Zundert

Vacatures TWB Thuiszorg met Aandacht ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 31 actuele vacatures van TWB Thuiszorg met Aandacht en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van TWB Thuiszorg met Aandacht? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft TWB Thuiszorg met Aandacht geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures TWB Thuiszorg met Aandacht ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft TWB Thuiszorg met Aandacht geen vrijwilliger vacatures open staan.