TWB, Thuiszorg West-Brabant

TWB Thuiszorg West-Brabant is dé specialist op het gebied van thuiszorg in West-Brabant. Al 100 jaar verwelkomen cliënten ons in huis, dag in dag uit. Om te ondersteunen in het huishouden, te helpen bij het aankleden of vakkundige ziekenhuis verplaatste zorg te leveren bijvoorbeeld. Onze professionals hebben de kennis, kunde en connecties om onze cliënten zelfredzaam te houden of te maken. Zo blijven zij langer wonen in hun vertrouwde omgeving. Onze cliënten bevinden zich in iedere kern en wijk van elke gemeente, en wij dus ook. Met ruim 2.200 medewerkers zijn we letterlijk thuis in West-Brabant. We kennen de familie van onze cliënten maar ook hun huisartsen, maatschappelijk werkers en verenigingen. Onze wijkverpleegkundigen zijn de schakel tussen onze professionals en andere partners. Zo pikken we vroegtijdig signalen uit de wijk op. En zijn we in staat direct de juiste zorg op maat te leveren of te verwijzen naar onze partners.

Naast Verpleging & Verzorging levert TWB ook Huishoudelijke Hulp, Specialistische Zorg, Thuisbegeleiding, Hospice Thuiszorg, Dagbesteding en Jeugdgezondheidszorg. Op de website vind je uitgebreide informatie over de verschillende diensten en producten.

Locaties

Bergen op Zoom

Zuid-Oostsingel 24-I
4611 BB  Bergen op Zoom

Etten-Leur

Regio
4875 AA  Etten-Leur

Halderberge

Regio
4731 AA  Halderberge

Moerdijk

Regio
4791 AA  Moerdijk

Roosendaal

Regio
4702 AA  Roosendaal

Roosendaal / Nispen

Regio
4708 AA  Tolberg / Nispen

Rucphen

Regio
4715 AA  Rucphen

Sint Willebrord

Regio
4711 AA  Sint Willebrord

Steenbergen

Regio
4651 AA  Steenbergen

TWB

Belder 2
4704 RK  Roosendaal

Woensdrecht

Regio
4631 AA  Woensdrecht

Wouw / Heerle / Moerstraten

Regio
4724 AA  Wouw / Heerle / Moerstraten

Zundert

Regio
4881 AA  Zundert

Vacatures TWB, Thuiszorg West-Brabant

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van TWB, Thuiszorg West-Brabant maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Belder 2
4704 RK
 Roosendaal