Valkenhof

Zorg met ’n zachte g 

Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij mensen thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor cliënten klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke, typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen we dat. 

Men kan bij ons terecht voor verpleging, verzorging, thuiszorg, huishoudelijke zorg, dagopvang en revalidatietherapie op diverse locaties in de regio Valkenswaard en Leende. Daarnaast bieden we onder de naam Gezondheidscentrum Valkenhof behandeling en begeleiding op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, psychologie, maatschappelijk werk en ouderengeneeskunde. 

Valkenhof draagt ook bij aan het verhogen van het welzijn van ouderen in de regio, zowel voor bewoners als omwonenden van onze locaties. We bieden een groot scala aan activiteiten op sociaal-cultureel gebied, zoals zang-, schilder- en kooklessen. Vanuit ons culinair centrum verzorgen we maaltijden voor onze eigen grand cafés, eetpunten in de regio en tafeltje-dekje bij de mensen thuis.

Website: www.valkenhof.com

Locaties

De Bogen

Oranje Nassaustraat 14
5554 AG  Valkenswaard

De Vlasgaard

Vlasgaard 1
5555 KS  Valkenswaard

Den Haagacker

Carolusdreef 31
5554 BA  Valkenswaard

Kempenhof

Antwerpsebaan 3
5554 JV  Valkenswaard

Leenderhof

Hofpad 2
5595 EP  Leende

Taxandria

Van de Venstraat 15
5555 KL  Valkenswaard

Valkenhof

Antwerpsebaan 3
5554 JV  Valkenswaard

Vacatures Valkenhof

Bekijk de 14 actuele vacatures van Valkenhof en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Valkenhof maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Antwerpsebaan 3
5554 JV
 Valkenswaard