Van Neynsel

Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie in de regio ʾs-Hertogenbosch waar goed leven centraal staat. Goed leven betekent dat ouderen verder kunnen met hun eigen leven, ook als dat verandert. Als Van Neynsel leveren we daar een bijdrage aan door zorg en welzijn aan te bieden in de eigen wijk, voor de eigen wijk. 

Van Neynsel biedt zorg vanuit zeven Parken in ʾs-Hertogenbosch en Vught. Daarnaast hebben wij een Residentie voor ouderen die zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen, maar die het prettig vinden dat zorg en welzijn dichtbij aanwezig zijn. In totaal werken bij Van Neynsel ongeveer duizend medewerkers. Daarnaast heeft Van Neynsel nog ongeveer vierhonderd toegewijde vrijwilligers. Samen met de beroepskrachten geven zij dagelijks invulling aan goed leven bij Van Neynsel.

Werken bij

Werken bij Van Neynsel betekent het verschil maken in het leven van de cliënt en daarmee een bijdrage leveren aan goed leven. Je maakt deel uit van een professioneel team dat zelforganisatie hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vinden wij de groei van professionaliteit en het ontwikkelen van jezelf als persoon belangrijk. 

Werken in de zorg is geen 9-tot-5-baan, daarom is het continu leveren van kwalitatieve zorg een belangrijk uitgangspunt. Van Neynsel werkt daarom met een flexpool om die garantie te kunnen bieden. Het is bij Van Neynsel dus mogelijk om te werken op basis van een vast contract of op flexibele basis. 

Van Neynsel is een ambitieuze ouderenzorgorganisatie die veel vraagt van haar medewerkers. Daarom zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die goed kunnen werken in zelforganiserende teams. Wij verwachten een professionele houding en betrokkenheid bij onze cliënten, vrijwilligers, medewerkers en de organisatie als geheel. Jij bent immers degene die het verschil kan maken.

Leren bij

Van Neynsel onderschrijft de visie ‘een leven lang leren’. Daarom krijgen medewerkers altijd de gelegenheid zich te blijven ontwikkelen. Ook is het mogelijk om leren en werken met elkaar te combineren via een Beroepsbegeleidende Leerweg, waarna er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Onze insteek is je te helpen te bereiken wat je wilt.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Van Neynsel. Zij leveren, samen met onze beroepskrachten, een belangrijke bijdrage aan een goed leven voor de cliënten. Meedraaien in de Grand Cafés tijdens het eten, meehelpen bij een creatieve activiteit, of er gewoon zijn voor de cliënten door een wandeling te maken of een praatje bij de koffie.

De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zijn grenzeloos: een paar uurtjes per week of per maand, slechts voor een dag of structureel. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Er is altijd iets te vinden dat een waardevolle bijdrage levert aan een goed leven voor de cliënten. En u doet het niet alleen voor een ander. Er is aandacht voor scholing en ontwikkeling van vrijwilligers. Benieuwd geworden? Wij horen graag van u.

Contactpersoon

Jacqueline Cornelissen, vrijwilligerscoördinator

Locaties

Antoniegaarde

Zuid Willemsvaart 509
5211 SJ  's-Hertogenbosch

Boswijk

Laan van Voorburg 13
5261 LS  Vught

De Grevelingen

Grevelingen 66
5215 ES  's-Hertogenbosch

De Taling

De Eendenkooi 2
5223 KG  's-Hertogenbosch

Eemwijk

Eemweg 114
5215 HR  's-Hertogenbosch

Residentie Rivièraa

Eemweg 10
5215 HR  's-Hertogenbosch

Van Neynsel

Eemweg 114
5215 HR  's-Hertogenbosch

Wij zijn Zuiderschans

Sweelinckplein 12
5216 EH  's-Hertogenbosch

Vacatures Van Neynsel

Bekijk de 18 actuele vacatures van Van Neynsel en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Van Neynsel maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Eemweg 2 -4
5215 HR
 's-Hertogenbosch