Veilig Thuis Brabant Noordoost logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Veilig Thuis is het expertisecentrum in de regio Brabant Noordoost op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis staat voor het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling, het bijdragen aan duurzame verandering en borging van veiligheid van alle gezinsleden.

Omdat iedereen recht heeft op een veilige toekomst. Veilig Thuis is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Voor bezorgde buren, vrienden en familieleden, voor professionals. Iedereen kan contact opnemen voor advies en ondersteuning. Voor zichzelf of voor een ander. Veilig Thuis is daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Afhankelijk van het verhaal geeft Veilig Thuis dan advies of neemt een melding in ontvangst.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Veilig Thuis Brabant Noordoost

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kies je voor werken of een stage bij Veilig Thuis? Dan kies je voor uitdagend werk in een dynamische organisatie. Bij Veilig Thuis gaat het altijd om veiligheid voor iedereen van jong tot oud. Als er sprake is van onveiligheid, is het soms nodig dat wij ingrijpen om de veiligheid te herstellen.

Van jou verwachten we een professionele opstelling, waarbij je altijd uitgaat van het belang van de cliënt. Reflectie op je functioneren is vanzelfsprekend voor jou. Je kunt je helemaal vinden in onze kernwaarden: transparant, onafhankelijk, professioneel en systeemgericht.
Veilig Thuis biedt een salaris conform de CAO Jeugdzorg en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals werkbegeleiding en intervisie, een gedegen inwerkprogramma, interne scholingsmogelijkheden en tegemoetkoming in de reiskosten.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Veilig Thuis biedt mogelijkheden voor stages voor een half jaar voor HBO’ers MWD en SPH.

Contactpersoon

Vacatures Veilig Thuis Brabant Noordoost ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vacatures van Veilig Thuis Brabant Noordoost en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Veilig Thuis Brabant Noordoost? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Veilig Thuis Brabant Noordoost geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Veilig Thuis Brabant Noordoost ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Veilig Thuis Brabant Noordoost geen vrijwilliger vacatures open staan.