Veilig Thuis Oost-Brabant

Veilig Thuis is het expertisecentrum in de regio Oost-Brabant op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. Veilig Thuis staat voor het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling, het bijdragen aan duurzame verandering en borging van veiligheid van alle gezinsleden.

Omdat iedereen recht heeft op een veilige toekomst. Veilig Thuis is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Voor bezorgde buren, vrienden en familieleden, voor professionals. Iedereen kan contact opnemen voor advies en ondersteuning. Voor zichzelf of voor een ander. Veilig Thuis is daarvoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Afhankelijk van het verhaal geeft Veilig Thuis dan advies of neemt een melding in ontvangst.

Werken bij

Werken bij Veilig Thuis

Uitdagend werk in een dynamische organisatie. Samen werken in teams, waarbij iedereen gelijk is. Jij je eigen verantwoordelijkheid krijgt en ruimte om te leren. Waarin we elkaar aanvullen, versterken en stimuleren, om met en van elkaar te leren.  

Waarom werken bij Veilig Thuis?

  • Betekenisvol werk
  • Wij hebben kennis en expertise in huis
  • Jouw werkgeluk en energie staan voorop
  • Mogelijkheid om hybride/flexibel te werken
  • Prettige arbeidsvoorwaarden (salaris conform cao jeugdzorg, laptop en telefoon, maandelijkse bijdrage aan jouw zorgverzekering, Mijn Keuzepakket, eindejaarsuitkering)
  • Hechte band met collega’s: we staan voor elkaar klaar en vieren samen successen

Leren bij

Een stage bij Veilig Thuis Oost-Brabant is over het algemeen gelijk aan één studiejaar. Stagiaires lopen in principe 32 uur per week stage. Tijdens deze periode draai je mee in één van onze teams waarbij je, onder begeleiding van een geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional, praktijkervaring opdoet. 

Contactpersonen stages

  • Ingrid Bongers (locatie Helmond): i.bongers@veiligthuisob.nl
  • Liesbeth van de Wiel (locatie Den Bosch): i.vandewiel@veiligthuisob.nl

Locaties

Veilig Thuis Oost-Brabant (locatie Den Bosch)

Pettelaarpark 66
5216 PP  's-Hertogenbosch

Veilig Thuis Oost-Brabant (locatie Helmond)

Sobriëtasplein 102
5700 AT  Helmond

Vacatures Veilig Thuis Oost-Brabant

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Veilig Thuis Oost-Brabant maak dan een vacature-alert aan.