ViaNeo logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ViaNeo biedt begeleiding aan gezinnen met een speciale hulpvraag in verschillende gemeenten in Brabant. Daarbij werken we samen met de ouders om hen en het kind/de jongere te leren omgaan met de speciale zorgvraag.

Door het versterken van de kracht van het gezin kunnen beperkingen gecompenseerd en overbrugd worden. Ieder gezinslid heeft immers zijn eigen rol met eigen mogelijkheden.
We bieden vraaggerichte en passende begeleiding door de juiste hulpverlener, in de juiste frequentie en op de juiste momenten.

Onze begeleiding richt zich op gezinnen met een complexe problematiek. Dit vraagt om extra kwaliteiten van de professionals.

We bieden kwalitatief hoogwaardige maar laagdrempelige zorg, waarbij vraaggericht gewerkt wordt. Daarbij vinden wij het belangrijk – juist in deze tijd van bezuinigingen – om de zorg zo goedkoop mogelijk te houden, maar de kwaliteit te waarborgen. Het belang van het kind/de jongere staat hierin altijd voorop.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ViaNeo

ViaNeo Uden

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Hou je van uitdagingen en van werken in een dynamische, kleinschalige organisatie? Ben je flexibel en cliëntgericht? Dan is ViaNeo op zoek naar jou! Het team van ViaNeo begeleidt kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar die, om wat voor reden dan ook, wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Wij werken in verschillende gemeenten in Brabant en hebben een breed, uniek aanbod.
ViaNeo is uniek op zich… we denken buiten de kaders en kijken naar de mogelijkheden.

Contactpersoon

Vacatures ViaNeo ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ViaNeo? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft ViaNeo geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures ViaNeo ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft ViaNeo geen vrijwilliger vacatures open staan.