Villa Papillon

Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen/jongeren vanaf 4 jaar met autisme/ADHD en andere problematieke. Villa Papillon heeft op dit moment 3 bijzondere woonhuizen in Haaren (Noord-Brabant) waar elk weekend een vaste groep van maximaal 8 kinderen kan logeren. Ze worden het hele weekend begeleid door 2 medewerkers. Daarnaast worden er op zaterdag activiteitendagen aangeboden. Als ouders/verzorgers en kinderen behoeften hebben aan extra logeeropvang, kunnen zij ook in de vakanties bij Villa Papillon terecht. Dat is in de vorm van midweken en activiteitendagen. 

Het team van Villa Papillon bestaat uit 17 professionele en enthousiaste medewerkers die er voor zorgen dat de kinderen in een veilig, voorspelbaar en gestructureerde leefomgeving zichzelf kunnen ontplooien. Er zijn ruim 65 kinderen die gebruik maken van de logeer en activiteitenopvang. Sommigen kinderen komen meerdere keren in de maand bij Villa Papillon.

Werken bij

Gedurende 1 of meerdere weekenden (vrijdag 16:30 uur tot zondag 15:30 uur ) begeleid jij samen met een collega een groep van maximaal 8 kinderen. De kinderen werken gedurende een weekend aan doelen en jij doet je uiterste best om de kinderen te begeleiden in het behalen van de doelen. Dit doe je in het huis waarin de kinderen gedurende het weekend zullen verblijven en bij activiteiten die je samen met de kinderen gaat doen. Daarnaast zorg je voor een veilig, voorspelbaar en gestructureerde leefomgeving waar alle kinderen de ruimte hebben om zichzelf te ontplooien. 

Naast jouw vaste weekend(en) kan je in de schoolvakanties extra uren maken in de midweken die Villa Papillon aan ouders/verzorgers  en kinderen aanbiedt. Ook dan begeleid jij samen met een collega een groep van maximaal 8 kinderen waarbij een optimale leefomgeving centraal staat. 

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellige werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team;
  • Leuke, gezellige kinderen waarbij geen dag hetzelfde is! Er is altijd wel iets te doen;
  • Ondanks de afspraken en ons vast dagprogramma, hebben we de mogelijkheid om daar van af te stappen en samen te zoeken naar alternatieven;
  • Een baan met afwisseling, waar jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Leren bij

Villa Papillon biedt stage plaatsen voor BOL leerlingen op MBO en HBO niveau met een richting in zorg en welzijn of pedagogiek.

Locaties

Villa Papillon

Pastoor van beugenstraat 9
5061 CR  Oisterwijk
Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Pastoor van Beugenstraat 9
5061 CR
 Oisterwijk