Vivent

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg.

U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Werken bij

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker. Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent eigenaarschap tonen, kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met aandacht en positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!

Gastvrijheid is voor Vivent heel belangrijk. Waarom? Net even wat meer doen dan er van je wordt verwacht. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat is iets wat we met elkaar willen uitstralen.

Leren bij

Vivent biedt je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt hierin zelf de regie. Vivent opleidingen kan je hierbij adviseren en ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat er binnen Vivent betrokken, vakbekwame, passievolle professionals zijn!

Samen zijn wij Vivent!

Het leerportaal
Vivent wil iedereen zichzelf laten zijn. Je staat zelf aan het roer, als professional regel je zelf de uitvoering van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun jij gemotiveerd onze cliënt verzorgen. Vitaliteit en inzetbaarheid is hierbij van groot belang.
Als professional beheer je zelf je bekwaamheid op je eigen vakgebied, bijvoorbeeld voorbehouden risicovolle handelingen, BHV etcetera. Jij bent zelf verantwoordelijk.
Met Mijn Leerportaal krijg je direct jouw overzicht van gevolgde scholing, opleidingsmogelijkheden op je vakgebied en e-learningmodules die bij je carrière passen.

Stage
Onze professiona

Contactpersoon

Heb je nog vragen, stel deze dan aan één van de opleidingsfunctionarissen door te bellen naar 073 – 645 43 08.

Vrijwilligers bij

Vivent zoekt vrijwilligers!
Onze medewerkers krijgen bijna dagelijks hulp van een gemotiveerde groep vrijwilligers. Zonder hen zou er veel minder tijd zijn voor de leuke dingen die het leven zo aangenaam maken. Ruim 700 vrijwilligers zetten zich actief in om onze cliënten iets extra’s te bieden. En dat waardeert Vivent enorm!

Van videoclub tot volière
Onze vrijwilligers ondersteunen op alle mogelijke activiteiten. Zo is er voor ieders interesse wel een activiteit te vinden. U vindt onze vrijwilligers in de winkel, in het restaurant en bij allerlei activiteiten en uitstapjes.
Wilt u ook vrijwilliger worden? Of heeft u familie, vrienden of kennissen die zich als vrijwilliger willen inzetten?
Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures: https://vivent.voorvrijwilligers.nl/.Kunt u niets vinden, maar wel iets voor een ander betekenen?
Neem dan contact op met één van onz

Locaties

Bosscheweg, 3C, 5281 AE, Boxtel

Bosscheweg 3C
5281 AE  Boxtel

Kooikersweg

Kooikersweg 3
5223 KE  's-Hertogenbosch

Repelweg

Repelweg 8
5261 SM  Vught

Schijndelseweg

Schijndelseweg 15a
5271 BK  Sint-Michielsgestel

Vivent Berlerode

Kloosterhof 8
5258 HH  Berlicum

Vivent De Hooghe Clock

Klokkenlaan 85
5231 AP  's-Hertogenbosch

Vivent Donkenhof

Litserstraat 4
5275 BV  Den Dungen

Vivent Hof van Hintham

Vincent van Goghlaan 1V
5246 GA  Hintham ('s-Hertogenbosch)

Vivent Mariaoord

Vliertwijksestraat 369
5244 NJ  Rosmalen
Webclip afbeelding

Vacatures Vivent

Bekijk de 66 actuele vacatures van Vivent en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Vivent maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Vliertwijksestraat 369
5244 NJ
 Rosmalen