Vivent logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. 

U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent

Vivent De Hooghe Clock

Vivent Berlerode

Vivent Donkenhof

Vivent Hof van Hintham

Vivent Mariaoord

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker. Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent eigenaarschap tonen, kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met aandacht en positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!

Gastvrijheid is voor Vivent heel belangrijk. Waarom? Net even wat meer doen dan er van je wordt verwacht. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat is iets wat we met elkaar willen uitstralen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent biedt je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt hierin zelf de regie. Vivent opleidingen kan je hierbij adviseren en ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat er binnen Vivent betrokken, vakbekwame, passievolle professionals zijn! 

Samen zijn wij Vivent!

 

Het leerportaal
Vivent wil iedereen zichzelf laten zijn. Je staat zelf aan het roer, als professional regel je zelf de uitvoering van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun jij gemotiveerd onze cliënt verzorgen. Vitaliteit en inzetbaarheid is hierbij van groot belang.

Als professional beheer je zelf je bekwaamheid op je eigen vakgebied, bijvoorbeeld voorbehouden risicovolle handelingen, BHV etcetera. Jij bent zelf verantwoordelijk.
Met Mijn Leerportaal krijg je direct jouw overzicht van gevolgde scholing, opleidingsmogelijkheden op je vakgebied en e-learningmodules die bij je carrière passen. 

 

Stage
Onze professionals hebben passie voor hun vak. Aandacht voor stagiaires is hierbij belangrijk.

Binnen afdeling opleidingen zijn experts op het gebied van coachen van werkbegeleiders en procesbegeleiding van stagiaires. Zij zorgen samen met de professionals op de werkvloer voor de ideale begeleiding.

We hebben diverse stageplaatsen beschikbaar voor BOL niveau 1 t/m 4 en HBO op het gebied van:

Zorg - Facilitair - Communicatie - P&O - ICT

 

Werken en Leren

Onze professionals hebben passie voor hun vak. Aandacht voor leerlingen is hierbij belangrijk.

Binnen afdeling opleidingen zijn experts op het gebied van coachen van werkbegeleiders en procesbegeleiding van leerlingen. Zij zorgen samen met de zorgprofessionals voor de ideale begeleiding op de werkvloer.


Mochten we leerlingenplaatsen beschikbaar hebben voor MBO (BBL) niveau 3 t/m 4 en HBO op het gebied van zorg, dan kun je deze vinden bij onze vacatures.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent zoekt vrijwilligers!
Onze medewerkers krijgen bijna dagelijks hulp van een gemotiveerde groep vrijwilligers. Zonder hen zou er veel minder tijd zijn voor de leuke dingen die het leven zo aangenaam maken. Ruim 700 vrijwilligers zetten zich actief in om onze cliënten iets extra’s te bieden. En dat waardeert Vivent enorm! 

 

Van videoclub tot volière
Onze vrijwilligers ondersteunen op alle mogelijke activiteiten. Zo is er voor ieders interesse wel een activiteit te vinden. U vindt onze vrijwilligers in de winkel, in het restaurant en bij allerlei activiteiten en uitstapjes.

 

Wilt u ook vrijwilliger worden? Of heeft u familie, vrienden of kennissen die zich als vrijwilliger willen inzetten?

Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures: https://vivent.voorvrijwilligers.nl/.

Kunt u niets vinden, maar wel iets voor een ander betekenen?

Neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren.

 

Met al uw vragen over een vrijwilligersfunctie bij Vivent kunt u terecht bij één van de Vivent vrijwilligerscoördinatoren. 

 

Coördinator vrijwilligers Vivent De Hooghe Clock en Vivent Hof van Hintham in 's-Hertogenbosch en Rosmalen (tevens dagbesteding)

Ria Kandelaars
Maandagochtend van 8.00 - 12.00
Dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 - 16.30 uur
Telefoon: 06 - 52 60 99 01
E-mail: r.kandelaars@vivent.nl
 

Coördinator vrijwilligers Vivent Mariaoord Rosmalen en van de Vivent dagbestedingen in de wijk

Corrie van Son  
Maandag t/m woensdag de hele dag
Donderdagochtend 
Telefoon: 06 - 52 60 96 01
E-mail: c.vandewiel@vivent.nl
 

Coördinator vrijwilligers Vivent Berlerode Berlicum en Vivent Litserborg Den Dungen (tevens dagbesteding)

Angela van Goor - van den Heuvel
Maandag t/m woensdag hele dag
Donderdagochtend
Telefoon: 06 - 52 60 96 46
E-mail: a.vandenheuvel@vivent.nl

Vacatures Vivent ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 70 actuele vacatures van Vivent en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Vivent? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Vivent geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Vivent ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Vivent geen vrijwilliger vacatures open staan.