Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Nu is van u
Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg.

U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent

Vivent De Hooghe Clock

Vivent Berlerode

Vivent Litserborg

Vivent Hof van Hintham

Vivent Mariaoord

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

(Potentiële) medewerkers willen graag gebruik maken van hun mogelijkheden en kwaliteiten, in hun werk en daarmee in de samenleving. Het leven krijgt immers meer waarde en zin als je in je werk de kansen kunt benutten om je kwaliteiten in te zetten en verder te ontwikkelen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. We noemen dit werkplezier.

Dat doen we samen met collega’s, met informele en formele partners én met de cliënt. Bijdragen aan leefplezier voor een ander, geeft immers meer waarde aan je werk. Medewerkers krijgen daar energie van en voelen zich gelukkig in hun werk. Met die positieve energie zetten zij zich in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en zichzelf. 

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar medewerkers die goed met mensen kunnen omgaan, zelfstandig kunnen werken, de Nederlandse taal beheersen, representatief en stressbestendig zijn en rust uitstralen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Medewerkers van Vivent zijn authentiek en sociaal, bewegen goed in de groep, hechten aan én investeren in de goede verstandhouding.

Het zijn zorgmensen die zó betrokken zijn, dat de zorg natuurlijk voelt. Medewerkers van Vivent verbinden zich met zorg. Dat zit in hun hart en aard.

Daarnaast blijven zij zich verdiepen in hun vakgebied. Zo behouden en verbeteren wij de kwaliteit van onze zorg. 

Vivent Leercentrum
Vivent wil iedereen zichzelf laten zijn. Je staat zelf aan het roer, als professional regel je zelf de uitvoering van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun jij gemotiveerd onze cliënt verzorgen. Vitaliteit en inzetbaarheid is hierbij van groot belang.

Als professional beheer je zelf je bekwaamheid op je eigen vakgebied, bijvoorbeeld voorbehouden risicovolle handelingen, BHV etcetera. Jij bent zelf verantwoordelijk.
Met Mijn Leerportaal krijg je direct jouw overzicht van gevolgde scholing, opleidingsmogelijkheden op je vakgebied en e-learningmodules die bij je carrière passen. 

Vivent Ontwikkelcentrum
In ons ontwikkelcentrum besteden we aandacht aan onze medewerkers die met vragen zitten over hun loopbaanontwikkeling. 

Zit ik hier nog op de juiste werkplek of heb ik meer in mijn mars of wil ik iets totaal anders? Onze coaches gaan samen met je aan de slag om het juiste antwoord te vinden.

Loop je in je huidige werksituatie tegen zaken aan? Maak deze bespreekbaar en samen gaan we kijken hoe we je hiermee kunnen helpen. Misschien met een training in het leercentrum of via een goede e-learning module.

Daarnaast kun je bij het leercentrum ook terecht met al je andere vragen over scholing. Doordat Vivent over een uitgebreid leercentrum beschikt worden er ook zeer veel interne trainingen, lezingen en themabijeenkomsten gehouden. Zo kun je gemakkelijk up-to-date blijven!

Vivent Stage
Onze professionals hebben passie voor hun vak. Aandacht voor leerlingen en stagiaires is hierbij ook belangrijk. We moeten er samen voor zorgen dat er altijd betrokken, vakbekwame, passievolle zorgprofessionals zullen zijn!

In het leercentrum hebben we experts op het gebied van coachen van werkbegeleiders en procesbegeleiding van leerlingen en stagiaires.
Zij zorgen samen met de zorgprofessionals op de werkvloer voor de ideale begeleiding.

We hebben diverse stageplaatsten beschikbaar voor BOL niveau 1 t/m 4 en HBO op het gebied van:

  • Zorg
  • Facilitair
  • Communicatie
  • P&O
  • ICT

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vivent zoekt vrijwilligers!
Onze medewerkers krijgen bijna dagelijks hulp van een gemotiveerde groep vrijwilligers. Zonder hen zou er veel minder tijd zijn voor de leuke dingen die het leven zo aangenaam maken. Ruim 700 vrijwilligers zetten zich actief in om onze cliënten iets extra’s te bieden. En dat waardeert Vivent enorm! 

Van videoclub tot volière
Onze vrijwilligers ondersteunen op alle mogelijke activiteiten. Zo is er voor ieders interesse wel een activiteit te vinden. U vindt onze vrijwilligers in de winkel, in het restaurant en bij allerlei activiteiten en uitstapjes.

Wilt u ook vrijwilliger worden? Of heeft u familie, vrienden of kennissen die zich als vrijwilliger willen inzetten? U bent van harte welkom!

Vivent aangesloten bij Zorg Beter met Vrijwilligers
De zorg wordt beter mét de inzet van vrijwilligers. Maar dat gaat niet zonder betere zorg vóór vrijwilligers. Zorg Beter met Vrijwilligers helpt zorgorganisaties hierbij. Vivent is aangesloten bij deze organisatie met de wens om de vrijwilligers optimaal in te kunnen zetten. Voor meer informatie kijkt u op http://www.zorgbetermetvrijwilligers.nl/

Wilt u ook wat extra sfeer verzorgen?
Wandelen, helpen koken, een praatje maken, creatief bezig zijn, de dierenweide verzorgen, sjoelen, biljarten? 

Kijk eens naar onze openstaande vacatures. 
Kunt u niets vinden, maar wel iets voor een ander betekenen?

Neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren.

Met al uw vragen over een vrijwilligersfunctie bij Vivent kunt u terecht bij één van de Vivent vrijwilligerscoördinatoren. 

Coördinator vrijwilligers Vivent De Hooghe Clock en Vivent Hof van Hintham in 's-Hertogenbosch en Rosmalen (tevens dagbesteding)
Ria Kandelaars

Dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag van 8.30 - 12.30 uur
Telefoon: 06 - 52 60 09 90
E-mail: r.kandelaars@vivent.nl

Coördinator vrijwilligers Vivent Mariaoord 
Corrie van Son
  
Dinsdag t/m donderdag 
Telefoon: 06 - 52 60 96 01
E-mail: c.vandewiel@vivent.nl

Coördinator dagbesteding en vrijwilligers Vivent Litserborg Den Dungen 
Ad de Ridder
Maandag t/m donderdag,
Telefoon: 06 - 52 60 96 35 
E-mail a.deridder@vivent.nl

Coördinator dagbesteding en vrijwilligers Vivent Berlerode Berlicum, Vught, Zorgboerderij De Heesdonck, Stadsboerderij Bij Elkaar, Boxtel en De Commissaris 
Angela van Goor - van den Heuvel
 
Dinsdag- t/m donderdag
Telefoon: 06 - 52 60 96 46
E-mail:  a.vandenheuvel@vivent.nl 

Meer over Vrijwilligerswerk bij Vivent

|

Er zijn geen vacatures voor Vivent.