VPTZ Uden-Veghel logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Mensen willen de laatste fase van hun leven graag in de eigen vertrouwde omgeving doorbrengen. Voor de naasten is dit soms een (te) zware belasting. De vrijwilligers van de VPTZ Uden-Veghel kunnen dan een welkome ondersteuning bieden door tijdelijke ontlasting van de mantelzorger en ondersteuning van de professionele zorg. Onze stichting stelt zich ten doel tijd, aandacht en praktische ondersteuning te bieden aan terminale patiënten en hun naasten.

Onze nadruk ligt op de ondersteuning in de nachten; in overleg is ook inzet tijdens dagdelen mogelijk.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

VPTZ Uden-Veghel

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Je komt te werken in een klein en hecht team. je krijgt zelfstandige en gedeelde taken. Een basisscholing en zorgvuldige inwerkperiode. De kans om jaarlijks scholing en training te volgen. We werken volgens de kwaliteitsrichtlijn palliatieve zorg. We regelen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je. Op www.svptz.nl kun je lezen wat we nog meer te bieden hebben.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers van de Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) verrichten belangrijk werk. Als mensen in hun eigen omgeving willen sterven en ondersteuning hierbij nodig hebben, wordt een beroep gedaan op de mantelzorgers. Soms wordt hulp bieden te zwaar voor mantelzorgers. Om de thuisverzorging toch vol te kunnen houden, kunnen VPTZ-vrijwilligers de terminale cliënt en zijn mantelzorger ondersteunen. De behoefte ligt voornamelijk bij hulp tijdens de nacht.

Als VPTZ-vrijwilliger bent u begaan met de terminale cliënt en zijn mantelzorgers. Ervaring in de zorg is niet noodzakelijk. Het is belangrijk dat u zich kunt aanpassen aan de gewoontes van de cliënt en zijn mantelzorgers.

Contactpersoon

Vacatures VPTZ Uden-Veghel ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van VPTZ Uden-Veghel? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft VPTZ Uden-Veghel geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures VPTZ Uden-Veghel ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft VPTZ Uden-Veghel geen vrijwilliger vacatures open staan.