Claris Zorggroep

Welkom thuis. Luxe Particuliere Zorgvilla waar mensen met geheugenproblemen zichzelf mogen zijn.

Op 1 maart 2024 opent Claris Zorggroep een nieuwe Zorgvilla voor ouderen met geheugenproblemen aan de Weisshorn 173 in Eindhoven. In de comfortabele kleinschalige Claris Zorgvilla Weisshorn in Eindhoven kunnen ouderen leven zoals zij thuis gewend zijn. “Een warm thuis” waar familie en naasten welkom zijn en hun leven voort kunt zetten zoals ze dat willen en kunnen.

We zijn onderdeel van de Claris Zorggroep die particuliere zorg biedt in kleinschalige zorgvilla’s voor ouderen met geheugen problemen in Nederland heeft. In onze zorgvilla’s staan naast hoogwaardige zorg, plezier en welzijn centraal. Met 26 appartementen is de Zorgvilla Weisshorn kleinschalig. De villa is luxe en met zorg en aandacht ingericht.

Over Claris Zorgvilla’s

Claris Zorgvilla’s bieden professionele en belevingsgerichte zorg aan mensen met dementie. We maken het verschil door onze kleinschaligheid, huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau. Kortom, een plek waar bewoners zich geborgen en veilig voelen. Een thuis waar hun familie en vrienden welkom zijn. 

In de Zorgvilla voelen de bewoners zich snel thuis. Het genot van een comfortabel appartement, een kok die elke dag verse maaltijden bereidt, een heerlijke, besloten tuin en een sfeervolle ruime woon- en eetkamer met diverse aparte zitgelegenheden maakt dat de bewoners riant wonen en het hun aan niets ontbreekt. Echtparen waarvan 1 zorg nodig heeft, zijn ook van harte welkom en in overleg kunt kunnen ook huisdieren meegenomen worden.

Onze kernwaarden zijn:

 • Kleinschalig & Comfortabel
 • Een leven zoals u gewend bent
 • Wij bieden zorg vanuit het hart
 • Midden in de samenleving

Welkom thuis.

Wil je onderdeel uit maken van deze prachtige omgeving? Kijk snel of er interessante vacatures voor je tussen zitten!

Werken bij

Ben jij iemand met een groot hart voor ouderen? Wil je samen met ons het verschil maken in de zorg en heb je ervaring met mensen met dementie? Dan heten we je graag van harte welkom bij Zorgvilla Weisshorn in Eindhoven. Wij zoeken gastvrije, zorgzame duizendpoten die van aanpakken weet en onze visie met hart en ziel weet uit te dragen. 

We zijn onderdeel van de Claris Zorggroep die particuliere zorg biedt in kleinschalige zorgvilla’s voor ouderen met geheugen problemen in Nederland heeft. In onze zorgvilla’s staan naast hoogwaardige zorg, plezier en welzijn centraal. Met 26 appartementen is de Zorgvilla kleinschalig. De villa is luxe en met zorg en aandacht ingericht. Van jou verwachten we dat je een team-player bent met aandacht voor kwaliteit en onze visie met hart en ziel weet uit te dragen.

Over Claris Zorgvilla’s

Claris Zorgvilla’s bieden professionele en belevingsgerichte zorg aan mensen met dementie. We maken het verschil door onze kleinschaligheid, huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en het hoge serviceniveau. Kortom, een plek waar bewoners zich geborgen en veilig voelen. Een thuis waar naasten welkom zijn. 

Onze kernwaarden zijn:

 • Kleinschalig & Comfortabel
 • Een leven zoals u gewend bent
 • Wij bieden zorg vanuit het hart
 • Midden in de samenleving

We vinden het niet alleen belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen. We willen ook graag dat jij je thuis, gezien en gehoord voelt. Als medewerker krijg je bij ons de tijd en de ruimte om je werk zorgvuldig en met bezieling te doen in een hele fijne werkomgeving. 

Wij bieden

 • Een jaarcontract met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT
 • Goede secundaire arbeidvoorwaarden.
 • Een uitgebreid scholingsplan zodat je je blijft ontwikkelen.
 • Een collegiaal en stabiel team
 • Een fijne en luxe werkomgeving met een huiselijke sfeer

Wil je onderdeel uit maken van deze prachtige omgeving? Kijk snel of er interessante vacatures voor je tussen zitten!

Leren bij

Werken en leren tegelijkertijd is een mooie manier om jezelf vanuit de praktijk te ontwikkelen. Claris heeft verschillende BBL-plekken beschikbaar in de Zorgvilla`s waarop je kunt reageren. We hebben leerwerkplekken voor de opleidingen Helpende niveau 2 (alleen beschikbaar locatie Poortgebouw) Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4. 

Vrijwilligers bij

Bent u iemand met een groot hart voor ouderen? Wilt u als vrijwilliger samen met ons ´er zijn´ voor onze bewoners met geheugenproblemen? Dat kan!

Bij ons kunt u dit op een respectvolle manier doen. Maak een heerlijke wandeling, zorg voor een luisterend oor, ga een gesprek aan of bied in stilte nabijheid aan een van onze bewoners. De invulling van uw bijdrage als vrijwilliger doet u in samenspraak met het zorgteam van Zorgvilla Weisshorn.

Locaties

Claris Zorgvilla

Weisshorn 176
5624 NW  Eindhoven
Webclip afbeelding
Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Weisshorn 173
5264 NW
 Eindhoven