Nobel Zorg BV

Het leveren van kwalitatief hoogwaardig zorg is waar Nobel Zorg voor staat. Wij zijn er om te zorgen en ontzorgen. (Jong)volwassenen en ouderen met een lichamelijke- verstandelijke- of psychische beperking, kunnen bij ons terecht voor verpleging, verzorging en begeleiding aan huis. Daarbij streven wij naar een zo spoedig mogelijke herstel of zoveel mogelijk behoud van regie en zelfredzaamheid, zodat cliënten zolang mogelijk in hun vertrouwde leef- en woonomgeving kunnen blijven wonen. Wij onderscheiden ons van anderen doordat wij naast Nederlandstalige ook beschikken over Berbers- en Arabischsprekend personeel. Dit zorgt ervoor dat de stap naar zorg voor mensen met een Midden-oost of Noord-Afrikaans achtergrond laagdrempelig wordt en zij zich niet uitgesloten voelen vanwege de taalbarrière en cultuurverschillen.

Werken bij

Heb je een hart voor de zorg en ben je op zoek naar een baan die daar écht bij past? Bij Nobel Zorg ben je aan het juiste adres als je streeft naar het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een zorgbehoefte. 

Of je nu komt werken als Verpleegkundige, Verzorgende of Begeleider, bij Nobelzorg maak jij écht het verschil.

Wij zijn een hecht en warm zorgteam die naast de goede zorg voor onze cliënten, ook goed voor mekaar zorgen. Wil je ook deel uitmaken van onze warme zorgfamilie? Solliciteer dan direct! 
Eerst liever kennismaken? Kom dan gezellig langs want bij ons staat de koffie altijd klaar en de deur altijd open. 

Contactpersoon

K. Hammaoui / R. Batah-Niach

Leren bij

Nobel Zorg is een erkend leerbedrijf en biedt op deskundige en methodische wijze begeleiding gedurende jouw stage of leer-werktraject. Bij Nobel Zorg investeren wij in het opleiden en/of omscholen van Verzorgenden, Verpleegkundigen en Begeleiders. 

Je bent welkom als stagiair of BBL student bij Nobel Zorg.

Contactpersoon

K. Hammaoui / R. Batah-niach
Thuiszorg
Winkelcentrum Woensel 84 F
5625 AE
 Eindhoven