Point O

Point O is een GGZ organisatie met verschillende behandelingen en begeleidingsproducten. In Schaijk (Noord-Brabant) kan je terecht voor een specialistische GGZ behandeling voor verslaving, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Op onze locatie in Wijchen (Gelderland) kan je terecht voor begeleiding op de leefgebieden én voor GGZ behandelingen zoals de unieke behandeling waarin de motivatie wordt versterkt om de verslaving te overwinnen.

In Gelderland en Noord-Brabant bieden wij behandelingen en begeleiding zowel in de thuissituatie, ambulant als in onze beschermde woonvormen.

Dit doen we in een team van 80 medewerkers verdeeld over 6 verschillende teams.

Werken bij

Werken bij Point O is als werken in een familiebedrijf waar lijntjes kort zijn en veel aandacht voor iedere medewerker. We vinden het van belang dat iedere medewerker optimaal gefaciliteerd wordt op zijn of haar werk te kunnen doen.

We zijn een jonge, snel groeiende organisatie en daarom zoeken we regelmatig versterking van ons team. Respect en gelijkwaardigheid is de basis van al ons werk. Wil je meewerken aan het solide herstel van onze cliënten én meehelpen onze organisatie verder uit te bouwen?  Spreekt dit je aan? Dan willen we graag kennismaken! Natuurlijk bieden we jou daarbij ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en scholing.

Leren bij

Ieder schooljaar bieden we minimaal 1 BBL of BOL opleidingsplek aan. Sollicitaties daarvoor nemen wij in het voorjaar al in behandeling. Dus ben op tijd met je sollicitatie.

Voor HBO social work of AD hebben we verschillende stage plaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactpersoon

Claudia Peters

Vrijwilligers bij

Voor vrijwilligersfuncties werken bij met Recycle Point. Een stichting met een tweede handskleding waar verschillende vrijwilligersfuncties beschikbaar zijn.

Contactpersoon

Peter Peters

Locaties

Point O

Pastoor van Winkelstraat 39
5374 BG  Schaijk

Point O - Gelderland

Campuslaan 6
6602 HX  Wijchen

Point O GGZ

Pastoor van Winkelstraat 39
5374 BG  Schaijk

Safehouse Schaijk

Pastoor van Winkelstraat 39
5374 BG  Schaijk

Safehouse voor vrouwen

Hoogeindsestraat 4
5447 PD  Rijkevoort
Webclip afbeelding

Vacatures Point O

Bekijk de 5 actuele vacatures van Point O en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Point O maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Pastoor van Winkelstraat 39
5374 BG
 Schaijk