ProActief Thuis

Wij vinden dat iedereen de juiste zorg verdient. ProActief Thuis is ontstaan uit een verlangen om te erkennen dat de kern van alles wat we doen zorg is. Zorg voor onze collega’s, zorg voor onze klanten en ook zorg voor onze vrienden, families en gemeenschappen. Een thuiszorgorganisatie met liefde voor de mens. Samenwerken om onze mensen en klanten te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken, hoe groot of klein ze ook zijn, daar gaat het ons om.  

Werken bij

Bij ProActief Thuis zetten we ons in voor goede zorg, zowel voor onze cliënten als voor ons team. We zijn een compact team waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Jouw input is cruciaal voor ons; we waarderen nieuwe ideeën en frisse perspectieven die bijdragen aan onze groei. Werken bij ons betekent deel uitmaken van een ambitieuze groep die elkaar helpt het beste uit zichzelf te halen en uitstekende zorg voor onze cliënten te leveren.

Leren bij

Voor wie een carrière in de zorg overweegt maar nog geen diploma heeft, biedt ProActief Thuis waardevolle stages, BBL- en BOL-trajecten. Onze programma's combineren praktijkervaring met professionele begeleiding, zodat je al werkend leert en groeit. We gaan graag met je in gesprek en bespreken samen de mogelijkheden. Begin je zorgcarrière bij ProActief Thuis, waar we investeren in jouw toekomst en persoonlijke groei.

Locaties

Eindhoven

Tarasconweg 2
5627 GB  Eindhoven

Vacatures ProActief Thuis

Bekijk de 5 actuele vacatures van ProActief Thuis en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ProActief Thuis maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Tarasconweg 2
5627 GB
 Eindhoven