Amare Zorgcoaching B.V.

Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Naast ambulante hulpverlening, dagbesteding, dagbegeleiding, groepsbegeleiding, trainingen en wonen (WLZ en WMO) bieden wij ook behandeling, diagnostiek, EMDR, CGT, ACT, groepsbehandeling etc. Onze doelgroep bestaat vooral uit cliënten met autisme, gedragsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, ADHD, (licht) verstandelijke beperking, NAH etc. Dit bieden we in de regio's Hart van Brabant, West Brabant Oost, Noord Oost Brabant en Bommelerwaard.
Hiernaast bieden we ook huishoudelijke zorg in de gemeenten Heusden en Waalwijk. 

Wij gaan uit van de vraag van onze cliënt waarbij de regie zoveel mogelijk ligt bij de cliënt en diens netwerk zelf vanuit een systemische visie. Amare Zorgcoaching biedt verschillende vormen van zorg, begeleiding en behandeling die optimaal passen bij de behoefte van de client.

Amare streeft ernaar geen wachtlijst te hanteren omdat wij vinden dat we snel en adequaat aan de vraag van onze client moeten kunnen voldoen. Wij zijn transparant in wat we doen en hoe we dat doen, omdat wij vinden dat dit zo hoort. Onze cliënten hebben altijd inzage in hun eigen dossier via ons Electronisch Clientdossier Caren Zorgt ( ECD ONS van Nedap Healthcare) en kunnen via dit dossier ook direct contact opnemen met het zorgteam. Rapporteren doen we via de tablet samen met de client. Wel zo prettig en transparant! Want zorgen doen we sámen! 

Werken bij

Amare Zorgcoaching is een sterk groeiende en solide organisatie. Door deze groei is er momenteel vraag naar leuke, betrokken en deskundige collega’s voor diverse functies. (specialistisch ambulante hulpverlening, GZ-psycholoog, Systeemtherapeut, Orthopedagoog- Generalist, Klinisch Psycoloog, Systemisch werkers)

Binnen Amare kom je in een deskundig maar vooral betrokken en gezellig team. Er is voldoende aandacht voor scholing/training en natuurlijk ben je van harte welkom bij de informele teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.

Wij staan voor de cliënten en verwachten ook enige flexibiliteit van onze medewerkers. Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé zeker zo belangrijk. Om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen voorzien wij onze medewerkers van ipad en mobiele telefoon en staat werkgeluk hoog op de agenda voor onze medewerkers. 

Kennismaken? Kom gerust eens vrijblijvend koffie drinken, we vertellen je met trots over onze mooie organisatie!

 

Contactpersoon

Anne-Claire de Wijn en Bodyl Holtslag

Leren bij

Amare Zorg staat altijd open voor gemotiveerde collega’s en wil hierin ook kansen geven om binnen de organisatie door te groeien.

Locaties

Amare Zorgcoaching B.V.

Bosscheweg 67-9
5151 BB  Drunen

Vacatures Amare Zorgcoaching B.V.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Amare Zorgcoaching B.V. maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Thuiszorg
Bosscheweg 67 -9
5151 BB
 Drunen