Rooyse Wissel

Als aanbieder van forensische zorg, bedienen wij bijna de hele forensische keten. Van klinisch behandelen, ambulant behandelen tot begeleid  wonen.  Dit doen we vanuit verschillende locaties in Limburg en Noord-Brabant.

Ons doel is de maatschappij veiliger te maken. Daar leven we immers zelf ook in.

Werken bij

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier terug kunnen keren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners.

Contactpersoon

Michelle Franssen en Jacqueline Janssen

Leren bij

Bij de Rooyse Wissel kun je met veel opleidingen terecht. Stage lopen en afstuderen binnen onze organisatie is ook mogelijk.

Contactpersoon

Michelle Franssen en Jacqueline Janssen

Vrijwilligers bij

Voor veel patiënten van de Rooyse Wissel is het moeilijk om contact met familie en vrienden (weer) op te bouwen en te onderhouden. Eenzaamheid en een sociaal isolement liggen op de loer en bemoeilijken een terugkeer in de samenleving. Om dat te voorkomen, werken we met bezoekvrijwilligers.

De vrijwilligers bezoeken patiënten in de kliniek of daarbuiten. Heb je interesse om bezoekvrijwilliger te worden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Forensisch Maatschappelijk Werk om na te gaan welke mogelijkheden er voor jou zijn. Voor onze bezoekvrijwilligers geldt een minimumleeftijd van 25 jaar.

Contactpersoon

Michelle Franssen en Jacqueline Janssen

Locaties

Rooyse Wissel

Wanssumseweg 12 a
5807 EA  Oostrum

Rooyse Wissel Ambulant behandelen Blerick

Van Bornestraat 1
5921 XT  Blerick

Rooyse Wissel Ambulant behandelen Helmond

Smalstraat 2
5701 NX  Helmond

Vacatures Rooyse Wissel

Bekijk de 12 actuele vacatures van Rooyse Wissel en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Rooyse Wissel maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Wanssumseweg 12 a
5807 EA
 Oostrum