Savant Zorg

Savant Zorg is een grote, gecertificeerde zorgaanbieder in de regio Zuidoost-Brabant. Savant levert een breed pakket aan diensten voor zorg, wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij onze cliënten thuis als in onze mooie, moderne woonzorgcentra.

Werken bij

Savant is een professionele organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer. We werken met zelfstandige teams, wat veel voordelen heeft. Zo heb je bijvoorbeeld inspraak in je rooster en mag je meebeslissen bij het aannemen van nieuwe collega’s. Door je bezig te houden met zaken als plannen en roosteren, bedrijfsvoering of kwaliteit van zorg, bieden we je de mogelijkheid om de inhoud van je functie mee vorm te geven. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor goede zorg voor de cliënt en voor jou en je collega’s.


Binnen Savant werken we volgens drie kernwaarden: Betrouwbaar, Verbindend en Vooruitstrevend. Onze teams zijn zelfstandig, voelen zich verantwoordelijk en maken beloftes waar: afspraak is afspraak! We werken samen, met elkaar, met cliënten en hun naasten, met partners in de regio en in netwerken. Innovatie vinden we daarbij belangrijk; in zorgtechnologie, maar ook in het herinrichten van processen, zodat alles efficiënt verloopt.


Savant heeft oog voor ontwikkeling en opleiding. Het spreekt voor zich dat je als medewerker alle verplichte handelingen en kennis op peil houdt. Hiervoor is de Savant Leerwijzer ontwikkeld: een e-learning methode waarin alle voor jou belangrijke modules worden klaargezet, zodat je ze op het moment dat het jou uitkomt kunt maken. Lekker makkelijk! En heb je nog wat meer praktijkervaring nodig? In ons eigen skills-lab kun je de handelingen oefenen en laten toetsen.

Contactpersoon

Monique van Neerven

Leren bij

Droom jij van een baan in de zorg, maar heb jij niet de juiste opleiding of werkervaring? Of werk jij al bij Savant Zorg en ben je klaar voor een volgende carrièrestap? Dan bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden door middel van werken en leren in de zorg. Binnen Savant zijn er namelijk voldoende mogelijkheden om opleidingen te volgen waarmee jij verder groeit als zorgprofessional.

Wat jouw situatie ook is, wij hebben passende opleidingsmogelijkheden in de zorg voor jou. Bij ons kun je een BBL-opleiding volgen tot Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Daarnaast zijn er volop stage-mogelijkheden voor als je een BOL-opleiding volgt, of een oriënterende stage/MAS zoekt.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn een belangrijk deel van Savant Zorg. Zij zijn een vitaal onderdeel van ons team en wij zijn dan ook ontzettend trots op alle vrijwilligers die ons een warm hart toedragen.

Lijkt het jou ook een fantastisch om je in te zetten voor kwetsbare ouderen en hen een fijne dagbesteding te bezorgen? Word dan vrijwilliger in de zorg en ga aan de slag op één van de locaties.

Contactpersoon

vrijwilliger coördinatoren

Locaties

Hoofdlocatie

Steenovenweg 4
5708 HN  Helmond

Savant Alphonsus

Hoofdstraat 176
5706 AP  Helmond

Savant de Ameide

Ameidepark 8
5701 ZZ  Helmond

Savant de Eeuwsels

Nieuwveld 85
5702 HW  Helmond

Savant De Lisse

Deken Meijerstraat 1
5721 BZ  Asten

Savant Hof van Bethanië

Heer van Scherpenzeelweg 9
5731 EG  Mierlo

Savant Rivierenhof

Hof Bruheze 16
5704 NP  Helmond

Savant Sonnehove

Sonnehove 1
5711 HA  Someren

Savant van Lenthof

Van Lenthof 2
5671 ET  Nuenen

Vacatures Savant Zorg

Bekijk de 1 actuele vacatures van Savant Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Savant Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Steenovenweg 4
5708 HN
 Helmond