Weievensehoeve logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgboerderij de Weievensehoeve ligt in een mooi, rustig en landelijk gebied in Sint-Oedenrode.

Met de Weievenshoeve bedoelen we niet alleen de zorgboerderij maar ook de totale organisatie. Zo zijn er meerdere plekken om te wonen: Weievensehoeve, Witte bleek, trainingshuizen aan de C. Rossemsstraat en de Irisstraat, maar ook diverse appartementen. Voor dagbesteding zijn er naast werken op de boerderij ook andere mogelijkheden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Weievensehoeve

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij ons staat het individu centraal. Iedere bewoner wordt door ons op een persoonlijke manier begeleid. We geloven niet in een standaardaanpak omdat de bewoner het meeste baat heeft bij een volledig aan de persoon aangepaste werkwijze. Dit is ook nodig omdat de vaak complexe problemen van bewoners heel divers zijn. Om dit goed vorm te geven, krijgt elke bewoner een eigen maatje toegewezen en maken we gebruik van een begeleidingsplan. Hierin beschrijven we samen met de bewoner een passend begeleidingstraject om de juiste stappen te kunnen zetten. 

Bij de Weievensehoeve werken medewerkers met verschillende werkervaringen en capaciteiten. Ook zij hebben verschillende persoonlijkheden en manieren van benaderen. Elke bewoner wordt gekoppeld aan een medewerker die goed aan kan sluiten bij de problematiek, de wensen en het karakter van de bewoner.

Contactpersoon

Vacatures Weievensehoeve ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Weievensehoeve? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Weievensehoeve geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Weievensehoeve ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Weievensehoeve geen vrijwilliger vacatures open staan.