WoondroomZorg BV

WoondroomZorg werkt samen met kleinschalige ouderinitiatieven die zorg willen bieden aan bewoners met een levenslange zorgbehoefte. Bewoners huren hun eigen appartement en ontvangen daar de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte waar groepsgerichte begeleiding en sociale activiteiten kunnen plaatsvinden. De zorg wordt gefinancierd vanuit een PGB en geleverd door deskundige medewerkers die in dienst zijn van WoondroomZorg BV (www.woondroomzorg.nl).

Kenmerk van een Woondroomproject is dat de ouders en de betrokken bewoners gedurende de opzet van het project, maar ook na realisatie nauw betrokken blijven bij "hun" Woondroom. De regie van het woonproject ligt bij de bewoners en de ouders, de zorg en begeleiding worden afgestemd op de individuele behoefte van de bewoners. Uitgangspunt hierbij is de bewoners de noodzakelijke structuur en ondersteuning aan te bieden waardoor voorkomen kan worden dat zij in een isolement terechtkomen en er b.v. situaties van zelfverwaarlozing ontstaan.

Werken bij

Bij WoondroomZorg werken begeleiders die het aantrekkelijk vinden om samen met het netwerk en de bewoner een passend woon- en leefklimaat te creëren voor de bewoners. Zij beschouwen het als een uitdaging om al hun creativiteit aan te wenden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij individuele wensen en behoeftes van bewoners, zonder dat het gevoel van zelfbeschikking en regie over het eigen leven van de bewoners wordt aangetast.

 

Werken bij WoondroomZorg betekent werken bij een kleinschalig ouderinitiatief voor mensen met een levenslange zorgbehoefte. Van medewerkers vragen wij  betrokkenheid en affiniteit met mensen met bewoners en hun familie. Daarnaast zijn deskundigheid en een passende opleiding van belang.

 

Werken bij een ouderinitiatief dat samenwerkt met WoondroomZorg betekent een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij WoondroomZorg BV. Deze organisatie ondersteunt diverse woondroomprojecten in het land door het inzetten van deskundige medewerkers uit de eigen regio van de diverse projecten. Selectie en aanstelling van medewerkers vindt plaats in nauw overleg met de betrokken ouders / mantelzorgers.

Leren bij

Binnen Woondroom is per project maximaal één stage- of opleidingsplaats. Het betreft kleinschalige ouderinitiatieven met een beperkt aantal bewoners. Op dit moment zijn alle opleidingsplaatsen in gebruik.

 

Voor medewerkers met een dienstverband bij WDZ bestaat (beperkt) de mogelijkheid om een opleiding te volgen aan een erkend opleidingsinstituut. Dit altijd na overleg met de leidinggevende.

Locaties

Anderdak

P/a Van Dam van Isseltweg 2 A
4191 KC  Geldermalsen

Ave

Groot Loo 2 A
5081 BL  Hilvarenbeek

Benjamin

Theresiastraat 9
5087 BV  Diessen

Benjamin

Theresiastraat 9
5087 BV  Diessen

De Appelschout

Schout Appelslaan 24
5673 RM  Nuenen

Plu-S

Professor Carassohof 48
5617 BP  Eindhoven

Steengoed

Henri Bayensstraat 146
5246 AL  's-Hertogenbosch

Woondroom Breda

Verbeetenstraat 33-A1
4812 XH  Breda

Woondroom Tilburg

Jachtslotstraat 10
5042 WJ  Tilburg

Woondroom Veldhoven

Ree 125
5509 RC  Veldhoven

WoondroomZorg BV Hoofdkantoor

Van Dam van Isseltweg 2A
4191 KC  Geldermalsen

Woongroep de Toekomst

Genhoes 74
5235 CH  's Hertogenbosch

Woongroep Uniek

Steenovenstraat 5
5402 HM  Uden

Vacatures WoondroomZorg BV

Bekijk de 1 actuele vacatures van WoondroomZorg BV en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van WoondroomZorg BV maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Van Dam van Isseltweg 2 A
4191 KC
 Geldermalsen