WoondroomZorg BV logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

WoondroomZorg werkt samen met kleinschalige ouderinitiatieven die zorg willen bieden aan bewoners met een levenslange zorgbehoefte. Bewoners huren hun eigen appartement en ontvangen daar de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte waar groepsgerichte begeleiding en sociale activiteiten kunnen plaatsvinden. De zorg wordt gefinancierd vanuit een PGB en geleverd door deskundige medewerkers die in dienst zijn van WoondroomZorg BV (www.woondroomzorg.nl).

Kenmerk van een Woondroomproject is dat de ouders en de betrokken bewoners gedurende de opzet van het project, maar ook na realisatie nauw betrokken blijven bij "hun" Woondroom. De regie van het woonproject ligt bij de bewoners en de ouders, de zorg en begeleiding worden afgestemd op de individuele behoefte van de bewoners. Uitgangspunt hierbij is de bewoners de noodzakelijke structuur en ondersteuning aan te bieden waardoor voorkomen kan worden dat zij in een isolement terechtkomen en er b.v. situaties van zelfverwaarlozing ontstaan.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Woongroep de Toekomst

Woondroom Breda

Plu-S

Stichting Anderdak

WoondroomZorg BV Hoofdkantoor

Woondroom Tilburg

Woondroom Veldhoven

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij WoondroomZorg werken begeleiders die het aantrekkelijk vinden om samen met het netwerk en de bewoner een passend woon- en leefklimaat te creëren voor de bewoners. Zij beschouwen het als een uitdaging om al hun creativiteit aan te wenden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij individuele wensen en behoeftes van bewoners, zonder dat het gevoel van zelfbeschikking en regie over het eigen leven van de bewoners wordt aangetast.

 

Werken bij WoondroomZorg betekent werken bij een kleinschalig ouderinitiatief voor mensen met een levenslange zorgbehoefte. Van medewerkers vragen wij  betrokkenheid en affiniteit met mensen met bewoners en hun familie. Daarnaast zijn deskundigheid en een passende opleiding van belang.

 

Werken bij een ouderinitiatief dat samenwerkt met WoondroomZorg betekent een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij WoondroomZorg BV. Deze organisatie ondersteunt diverse woondroomprojecten in het land door het inzetten van deskundige medewerkers uit de eigen regio van de diverse projecten. Selectie en aanstelling van medewerkers vindt plaats in nauw overleg met de betrokken ouders / mantelzorgers.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Woondroom is per project maximaal één stage- of opleidingsplaats. Het betreft kleinschalige ouderinitiatieven met een beperkt aantal bewoners. Op dit moment zijn alle opleidingsplaatsen in gebruik.

 

Voor medewerkers met een dienstverband bij WDZ bestaat (beperkt) de mogelijkheid om een opleiding te volgen aan een erkend opleidingsinstituut. Dit altijd na overleg met de leidinggevende.

Vacatures WoondroomZorg BV ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van WoondroomZorg BV? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft WoondroomZorg BV geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures WoondroomZorg BV ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft WoondroomZorg BV geen vrijwilliger vacatures open staan.