Woonvoorziening ‘t Veer

Wij zijn een kleinschalige woonvoorziening en bieden -verdeeld over 3 panden- plaats voor 12 jongens van 18+. We werken met hele korte lijntjes in een klein team (6 pers). Wij hechten aan de kleinschaligheid: nabijheid en bekende gezichten bieden een veilige vertrouwde omgeving. Wij bieden met veel geduld maatwerk ondersteuning, met als doel de cliënt later weer te kunnen laten uitstromen naar een eigen zelfstandige(r) woonplek. Onze cliënten hebben een indicatie Beschermd Wonen via WMO Breda, door psycho-sociale problemen, ASS, of anderszins hebben zij een extra steuntje in de rug nodig om het leven weer gestructureerd te krijgen.

Werken bij

Werken bij ’t Veer voelt als een gezellig, warm bad. Ons kleine team vormt een mooie mix van leeftijd en talenten, iedereen krijgt de ruimte zich te ontwikkelen. We hebben een groot commitment voor het werk, geven elkaar de ruimte, ondersteunen elkaar waar nodig en hebben in ons werk heel veel geduld. Eigenschappen waardoor we al hele mooie resultaten hebben mogen behalen in ons werk en daar zijn we best trots op!

Contactpersoon

Ton Smulders / Jelle Hoekstra

Leren bij

Wij bieden geen stageplaatsen aan, maar collega’s die zich verder willen ontwikkelen vinden bij ons vanzelfsprekend ondersteuning.

Vrijwilligers bij

Bij onze woonvoorziening hebben we ruimte voor mensen die onze organisatie zouden willen ondersteunen in praktisch huishoudelijke zaken. Misschien vind je het leuk om een avond in de week een maaltijd te bereiden, of als gastheer/vrouw/… een paar uur ondersteuning te bieden, of wellicht ben je handig en vind je het leuk om af en toe wat klein onderhoud te plegen, misschien heb je ervaring als budgetcoach en wil je een jongen helpen met zijn financiën? Heb je andere talenten (muziek? Tuinieren? Sporten?) Neem contact met ons op, we denken graag mee!

Locaties

Woonvoorziening ‘t Veer Breda

St. Ignatiusstraat 243
4817 KK  Breda

Woonvoorziening ‘t Veer Rijsbergen

Gommerstraat 69
4891 PT  Rijsbergen
Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn
St. Ignatiusstraat 243
4817 KK
 Breda