Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Hapertse Kluis is een particuliere woonzorgvoorziening in het hart van de Brabantse Kempen. Met slechts 11 zorgstudio’s biedt Woonzorg Hapertse Kluis persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, huiselijkheid, met een vast team van professionele medewerkers.

Bij woonzorg de Hapertse Kluis  hebben we bewoners met zowel een somatische als een PG achtergrond. Wij zorgen voor behoud van eigen identiteit, er is 3 keer in de week dagbesteding voor zowel internen als externen en we voorzien in een fijne en comfortabele leefruimte in een prachtige omgeving.

Er wordt iedere dag vers gekookt in onze keuken en de huiskamerdiensten zorgen voor een warme sfeer en passende activiteiten. Zo is het ons doel om iedere dag met bewoners naar buiten te gaan, al is het maar om even een boodschap te doen. Hiervoor hebben we ook een wandelclubje op vrijdag. Tevens hebben we muzikale activiteiten, waarbij we maandelijks een muziekmiddag hebben. Dit is slechts een greep uit de activiteiten die we aanbieden aan onze bewoners. Dit, de ruime bezetting, en onze bejegening naar onze bewoners maakt dat wij ons onderscheiden van reguliere verpleeg- of verzorgingshuizen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Woonzorg Hapertse Kluis

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Woonzorg de Hapertse Kluis doe je in een vast team, met verschillende disciplines. Je werkt zowel overdag als in de avond altijd met meerdere mensen, verschillend van verpleegkundige, verzorgende, helpende, zorghulp, vrijwilligers, etcetera. Ondanks dat we slechts 13 bewoners in zorg hebben, werk je bijvoorbeeld in de ochtend met 4 collega’s, waardoor er voldoende ruimte is voor goede zorg voor onze bewoners, maar ook een eitje bij het ontbijt. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen liefde en passie voor onze doelgroep heeft, en altijd op zoek gaat naar de juiste manier om de zorg nóg beter te maken. Dit vraagt van ons team een alerte en signalerende houding, zodat onze zorgcoördinatoren waar nodig tijdig de zorg bij kunnen sturen. Daarnaast willen we een open cultuur in onze organisatie, waarbij complimenten en feedback geven natuurlijke facetten in de samenwerking zijn. 

Bewoners staan bij ons voorop, wat bijvoorbeeld betekend dat we pauze houden met onze bewoners, in plaats van ons af te zonderen, en we zo veel als mogelijk onze zorg afstemmen op ieders behoefte. Om naast de zorg voor onze bewoners ook zo goed mogelijk voor ons team te zorgen zijn er twee teamcoaches om het team te ondersteunen waar mogelijk. Ook worden er regelmatig vanuit directie en/of de personeelsvereniging activiteiten georganiseerd.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij bieden stages aan voor

  • MBO niveau 1 tm 4
  • verzorgende
  • helpende
  • diverse doelgroepen, etcetera.
  • HBO verpleegkunde (leerjaar 1 en  2). 

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zetten vrijwilligers in voor activiteiten zoals ons wandelclubje op vrijdag, andere groepsactiviteiten, of bijvoorbeeld de dagbesteding.

Contactpersoon

Vacatures Woonzorg Hapertse Kluis ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Woonzorg Hapertse Kluis en vind de baan die bij jou past.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Woonzorg Hapertse Kluis geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Woonzorg Hapertse Kluis ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Woonzorg Hapertse Kluis geen vrijwilliger vacatures open staan.