Annenborch

We 'zijn' geen zorginstelling, maar hébben een zorg-ínstelling! De liefde voor ons vak en de mens, is voelbaar in alles wat we doen. Samen met andere professionals en vrijwilligers bieden we zorg en ondersteuning aan ouderen in Rosmalen. Of u nu op zoek bent naar goede zorg, hulp thuis, een fijne ontmoeting tijdens dagactiviteiten of een lekkere maaltijd, het kan allemaal!

Annenborch staat voor gezondheidsbevordering van ouderen in Rosmalen we gaan daarbij uit van vier universele gezondheidsprincipes; lekker eten & drinken, sociale contacten, zin in de dag én bewegen. Omdat ze ‘Jan en alleman’ goed doen, iedere dag weer. Net zoals het behouden van bestaande relaties en het gevoel midden in de samenleving te staan. Een bewoner van Annenborch is en blijft voor ons op de eerste plaats inwoner van Rosmalen. Dat is waar wij ons op richten. Niet op ziekte, en de beheersing ervan.

We staan voor Un goeien aard en zijn een goede buur in de lokale en sociale samenleving van Rosmalen. Een betekenisvolle relatie aangaan, dat is waar Annenborch voor staat.

Werken bij

Werken in een fijne informele omgeving, wie wil dat nou niet? Een plek waar je un goeien aard ervaart en waar je wordt gewaardeerd om je talent. En er niet gedacht wordt in functies, maar in kwaliteiten, daarom staat op onze badge alleen onze naam. Onze kernwaarden: zorgzaam, oprecht, enthousiast en gastvrij zijn voelbaar door de hele organisatie.

Leren van elkaar vinden we heel gewoon, om zo samen nog beter bij te dragen aan het levensgeluk van onze bewoners. Heb je ambities om door te groeien binnen de organisatie, dan moedigen wij dit aan. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Zijn die er op dat moment niet, dan kijken we hoe voor jou un goeien aard behouden kan blijven.

Contactpersoon

Vacatures Annenborch

Leren bij

Bij Annenborch leiden wij op tot verzorgende kwalificatieniveau 3, via de BBL (beroepsbegeleidende leerweg) middels een dienstverband. Daarnaast bieden we stageplaatsen voor de BOL (beroepsopleidende leerweg) voor kwalificatieniveaus 2 en 3 én stageplaatsen voor facilitaire dienstverlening en actieviteitenbegeleiding.

Ook voor snuffelstages kunnen studenten een beroep doen op Annenborch. 
Annenborch biedt leerlingen en stagiaires een opleidingsplaats waar je een gedegen inwerkperiode krijgt door de werkbegeleiders en collega's uit het team. We proberen met elkaar een veilig leerklimaat te creëren, waarin fouten maken mag.

Binnen alle afdelingen zijn er werkbegeleiders die de leerling direct begeleiden. Tijdens de werkuren is er voor de leerling gelegenheid en tijd om te werken aan opdrachten en om vaardigheden te oefenen. Tijdens de opleiding rouleer je van team en krijg je de mogelijkheid kennis te maken met andere disciplines. Je wordt zo breed mogelijk opgeleid en maakt kennis met cliënten waarbij de zorgvraag ligt op het gebied van psychogeriatrie, somatische zorg en tevens bij extramurale cliënten.

Vrijwilligers bij

Annenborch staat altijd open voor vitale, actieve vrijwilligers die samen met de bewoners en de Kwartiermakers activiteiten willen ondernemen. Activiteiten zoals samen wandelen, het winkeltje bemannen, maaltijden rondbrengen in Rosmalen of de bewoners naar een activiteit/restaurant begeleiden. Individueel met een bewoner leuke dingen ondernemen is natuurlijk ook mogelijk! 

Met dit bijzondere werk draag je als vrijwilliger vanzelfsprekend bij aan het creëren van ‘un goeien aard’ voor de bewoners van Annenborch. Wanneer de bewoners samen een fijn moment beleefd hebben, zullen ze meer zin in de dag ervaren. Iets wat bij Annenborch heel erg belangrijk is.

Contactpersoon

Claudia de Poorter

Locaties

Annenborch

De Hoef 100
5242 CN  Rosmalen

Vacatures Annenborch

Bekijk de 1 actuele vacatures van Annenborch en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Annenborch maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
De Hoef 100
5242 CN
 Rosmalen