Woonzorgcentrum de Annenborch logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ouderen zo zelfstandig, veilig en comfortabel mogelijk hun leven laten leiden op een plek waar zij zich thuis voelen. Dat is wat De Annenborch doet. Natuurlijk gelden voor iedere bewoner andere omstandigheden en voorkeuren, maar voor ons draait het in de basis eigenlijk maar om een paar essentiële waarden.
De Annenborch is zorgzaam, oprecht en gastvrij.

Luisteren en aanvoelen
Deze waarden komen terug in alles wat we zijn en alles wat we doen. Maar het begint allemaal met luisteren en aanvoelen. Want of het nu de verzorging, de maaltijden, de koffietafels of de activiteiten betreft, iedere mening telt voor ons. Zo betekent een verblijf in de Annenborch dus wonen met zorg op maat.

Sfeer proeven
Deze site is zeker niet alleen bedoeld om u te informeren over onze werkwijze, onze diensten en de verscheidene woonvormen. Wij willen u ook graag laten proeven van de persoonlijke, ongedwongen en huiselijke sfeer waarin wij samen met onze bewoners actief zijn. Wilt u dit eens aan den lijve ondervinden: stap gerust eens bij ons binnen!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Annenborch

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken in de zorg voor ouderen is uitdagend en afwisselend. Maar dat alleen vinden wij als werkgever niet voldoende. De Annenborch wil graag een werkgever zijn die haar medewerkers stimuleert en ondersteunt. Dit om er voor te zorgen dat goede en enthousiaste medewerkers graag bij ons komen werken en willen blijven, omdat zij het naar hun zin hebben.

Het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen wordt gestimuleerd, zodat al onze medewerkers op de hoogte kunnen blijven van nieuwe ontwikkelingen en zich kunnen ontplooien. Er is veel aandacht voor de werkomstandigheden die bij ons aan alle eisen van veiligheid en gezondheid moeten voldoen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen de instelling leiden wij op tot verzorgende kwalificatieniveau 3, via de BBL (beroepsbegeleidende leerweg) middels een dienstverband. Daarnaast bieden we stageplaatsen voor de BOL (beroepsopleidende leerweg) voor kwalificatieniveaus 2 en 3 én stageplaatsen voor facilitaire dienstverlening en actieviteitenbegeleiding.

De scholen in de regio waar mee samengewerkt wordt zijn:

  • ROC De Leijgraaf
  • Koning Willem I College

Ook voor snuffelstages kunnen studenten een beroep doen op De Annenborch.
De Annenborch biedt leerlingen en stagiaires een opleidingsplaats waar je een gedegen inwerkperiode krijgt door de werkbegeleiders en collega's uit het team. We proberen met elkaar een veilig leerklimaat te creëren, waarin fouten maken mogelijk moet zijn.

Binnen alle afdelingen zijn er werkbegeleiders die de leerling direct begeleiden op de werkvloer. Tijdens de werkuren is er voor de leerling gelegenheid en tijd om te werken aan opdrachten, en om vaardigheden te oefenen. Tijdens de opleiding rouleer je van team en krijg je de mogelijkheid kennis te maken met andere disciplines, zoals facilitair of activiteitenbegeleiding.

Je wordt zo breed mogelijk opgeleid en maakt kennis met cliënten waarbij de zorgvraag ligt op het gebied van Psychogeriatrie, somatische zorg en tevens bij extramurale cliënten.
De instelling biedt haar medewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan aanvullende trainingen en scholing binnen en/of buiten de organisatie.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De vrijwilligers zijn werkzaam in verschillende takken binnen de Annneborch zoals:

  • Het ondersteunen van ontspanningsactiviteiten
  • Het ondersteunen of uitvoeren van wekelijkse activiteiten
  • Zorg dragen voor het winkeltje
  • Dierenverzorging
  • Medewerker zijn voor de kapel
  • Persoonlijke vrijwilliger zijn voor een bewoner voor een bezoekje, een boodschap etc.

Contactpersoon

Vacatures Woonzorgcentrum de Annenborch ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Woonzorgcentrum de Annenborch en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Woonzorgcentrum de Annenborch? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Woonzorgcentrum de Annenborch geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Woonzorgcentrum de Annenborch ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Woonzorgcentrum de Annenborch geen vrijwilliger vacatures open staan.