Yazorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Yazorg is een jonge en ambitieuze zorgorganisatie actief in de omgeving Eindhoven, Den Bosch en Meijerijstad. Yazorg biedt begeleiding, zorg en ondersteuning. We werken cultuursensitief en systemisch. Dit maakt dat we een brede kijk hebben op zorgvragen, aansluiten bij de cultuur en het omliggend netwerk graag betrekken.

We werken vanuit 3 principes:

  • Wees sensitief
  • Leer elke dag
  • Deel je succes

We zijn gevestigd in Eindhoven. We werken ambulant. Dat betekent dat je bij cliënten thuis komt. We hebben inmiddels 35 cliënten. We hebben een specialistisch en kleinschalig team. Aangezien we een flinke groei doormaken zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Yazorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

‘Werken bij Yazorg voelt als een familie’ omschreef een van onze medewerkers. Zien en gezien worden vinden wij enorm belangrijk. Van nieuwe medewerkers verwachten dat ze goed kunnen aansluiten bij de uiteenlopende cliënten waar je zorg en begeleiding aan gaat bieden. 

Onze principes ‘wees sensitief, leer elke dag en deel je succes’ geven invulling aan ons werk met cliënten en onderling met collega’s. Tijdens intervisiebijeenkomsten en teammeetings spreken we hier met elkaar over.

We zijn gericht op leren en ontwikkelen. Onze medewerkers volgen veel scholingen en netwerkbijeenkomsten. Een investering in jezelf zien we als een investering in betere zorg en begeleiding!

Binnen YaZorg heb je veel vrijheid om je eigen werktijden in te delen in overleg met onze planner. Dit maakt dat we een flexibele werkgever zijn!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We bieden graag ruimte aan stagiaires en hebben ook BBL-werkplekken beschikbaar. Met een van onze ervaren medewerkers loop je mee in de zorg en begeleiding. Op termijn zou je, afhankelijk van je opleiding, steeds meer werkzaamheden zelf op kunnen gaan pakken. Op basis van een kennismakingsgesprek kijken we graag naar de mogelijkheden. 

Zo hebben we vaak ruimte voor stagiaires van de opleidingen:

  • HBO social work
  • MBO Verpleegkunde
  • HBO Pedagogiek
  • MBO Medewerker maatschappelijke zorg

Contactpersoon

Vacatures Yazorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Yazorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Yazorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Yazorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Yazorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Yazorg geen vrijwilliger vacatures open staan.