Zorgatelier il Sogno logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn een kleinschalige zorgaanbieder, gericht op kinderen (en hun gezin) met een hulpvraag. Deze kan zijn sociaal-emotioneel sterker worden, weerbaarder zijn, om leren gaan met prikkels, etc.

Samen gaan we op zoek naar wat werkt, waar de krachten van het kind zitten en hoe we deze ze goed mogelijk in kunnen zetten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Zorgatelier il Sogno

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij il Sogno werken we met een klein team, ongeveer 10 tot 15 mensen. Dit maakt dat er een mooie groepsdynamiek kan ontstaan, waarin iedereen elkaar snel kent en elkaar op kwaliteit kan inzetten.

Het werken buiten, het werken met dieren is een zeer aangename manier van werken. Dicht bij de basis, dicht bij de natuur en van daaruit activiteiten ontwikkelen waarbij je kinderen mag laten groeien.

Door de weeks bieden wij zorg van 8:30 uur tot 17:30 uur. We streven naar een zo breed mogelijke inzet van iedereen in het team, dus het kan zijn dat je op alle diensten ingeroosterd kunt worden. Wel houden we rekening met persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten van een ieder.

1 maal per 4 weken draai je een logeerweekend mee. Deze start op vrijdag 18:00 uur en eindigt op zondag rond 17:30 uur.

Contactpersoon

Vacatures Zorgatelier il Sogno ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Zorgatelier il Sogno? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Zorgatelier il Sogno geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Zorgatelier il Sogno ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Zorgatelier il Sogno geen vrijwilliger vacatures open staan.